BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Preporučujemo
  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
-25%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijela čokolada, 500 g

(340 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
9,90€
7,43 €
-25%
s PDV

BAM Bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom. Čokolada je BEZ glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Podrijetlo: Belgija

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i provjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, i kod kuće. V kolekciji BAM nalazi se i izvrsna bijela čokolada u kapljicama.

BAM bijela čokolada (500 g) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je mliječnog okusa.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2385 kJ / 570 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati55 g
    Od toga šećer 54,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine6,0 g
  • Sol0,21 g

Predviđena isporuka:

22. 07. 2024 - 24. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:500 g
  • Dimenzije:26,5 cm x15,5 cm x 3,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Hrskave mumije za Noć vještica

Hrskave Halloween mumije su zabavan i ukusan zalogaj koji će oduševiti sve na vašoj zabavi za Noć vještica.

Torta od malina s pistacijom i čokoladom

Prava zavodnica, zar ne? Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od pistacija, gela od malina i moussea od malina, a odjevena je u živahnu haljinu koja je čini još posebnijom. Što je najbolje, moći ćete je sami pripremiti u samo nekoliko koraka bez posebnog truda jer je priprema prilično jednostavna, iako se na prvi pogled ne čini tako. Uz tortu od malina s pistacijom i čokoladom ponosno stoji torta od borovnica s vanilijom, recept vas čeka ovdje. Osim vremena pripreme potrebno je voditi računa i o vremenu zamrzavanja: 1 sat + 12 sati. Za pripremu torte trebat će nam okrugli kalup za torte promjera 18 cm i 16 cm.

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Bijeli mousse s višnjama u čaši

U čašama se skriva nježni mousse od bijele čokolade, a kontrast mu daje nadjev od višnje. Upotrijebili smo konzervirane višnje, a ljeti ih zamijenimo svježima ili trešnjama.Glavni sastojak je BAM bijela čokolada, koja je savršeno slatka i svestrana. U usporedbi s ostalim čokoladama najviše me oduševljava njezin nježni okus. Oblikovana je u kapljice, što vam omogućava brže otapanje i olakšava doziranje. Umjesto bijelog moussea s višnjama u čaši, možete pripremiti čokoladni mousse u čaši.

Tiramisu s bijelom čokoladom i jagodama

Tiramisu s bijelom čokoladom i jagodama slastica je koja će vas osvojiti i u kojoj ćete sigurno uživati! Sa sigurnošću možemo reći da je ovo najbolji tiramisu od jagoda svih vremena. Tiramisu se sastoji od rahle kreme od bijele čokolade, jagoda i keksa natopljenih otopinom limuna i šećera i soka od jagoda.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Torta Cappuccino

Torta Cappuccino ubraja se u bolje torte! Torta se sastoji od kakao biskvita s kavom i nježne, rahle kreme s bijelom čokoladom i instant kavom. Kave u torti ima taman toliko da impresionira ljubitelje kave, ali i da razuvjeri one koji ne mogu zamisliti kavu u torti. 

Raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Ledena torta

Ledena torta idealan je izbor za ljubitelje kremastih slastica. Krema za tortu priprema se od jaja, kojima se dodaju BAM bijela i tamna čokolada. Čokolade se, naravno, mogu po želji zamijeniti, pa možete napraviti tortice različitih okusa.

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama

Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama savršena je torta za posebne prilike, manje druženje ili sama za sebe jer se radi o uistinu odličnoj slastici. Biskvit od pistacija lagan je i slankast. Biskvit s pistacijama i komadićima pistacija bit će uistinu lagan ako se pri umućivanju jaja držimo glavnog pravila: jaja treba podijeliti na žumanjke i bjelanjke. Kad mutite bjelanjke, pripazite da posuda bude stvarno čista jer će se jedino tako umutiti baš onako kako želite. Savjete i trikove kako napraviti najbolju tortu možete pročitati ovdje.

Trobojna Torta

Uvjereni smo da gotovo svi poznaju legendarni okus sladoleda. Sloj od tri čokolade neke će  odmah vratiti u djetinjstvo, dok će druge podsjetiti na legendarnu skakaonicu u Sloveniji. Trobojna torta oduševit će vaše nepce prozračnim kakao biskvitom, a potom će ga počastiti kremom od mliječne čokolade koja je pripremljena od BAM mliječne čokolade. Slijedi krema od jagoda pripremljena od BAM čokolade od jagoda, a na samom kraju nepce će iznenaditi krema od BAM bijele čokolade.

Mousse od bijele čokolade

Mousse od bijele čokolade jest desert koji se sastoji od samo tri glavna sastojka: BAM bijela čokolada, tučeno slatko vrhnje i BAM pasta od vanilije. Maline i bijela čokolada nevjerojatna su kombinacija, a dodatak kremastog sira diže mousse od bijele čokolade na pravu slastičarsku razinu.

Kinder Bueno cheesecake

Sigurno ste već pripremili Kinder Bueno tortu koja svojim nevjerojatnim okusom impresionira sve kojima se nađe na tanjuru. Ovoga puta pripremili smo recept za nevjerojatno ukusan Kinder Bueno cheesecake! Tako je, Kinder Bueno cheesecake pravi se bez pečenja. 

Keksi s bijelom čokoladom i brusnicama

Ovi keksi od bijele čokolade i brusnica nevjerojatno su mekani, puni komadića bijele čokolade i sušenih brusnica. Savršeni su za vaš blagdanski pladanj s kolačima! Osnovno tijesto za kekse s bijelom čokoladom i brusnicama slično je onom s kojim možete pripremiti i čokoladne kekse. U tijesto za kekse obavezno dodajte smeđi šećer jer on vlaži tijesto i čini ga još ukusnijim. Ovaj smo put u kekse dodali i BAM bijelu čokoladu koja se odlično slaže s kiselkastim voćem kao što su brusnice, maline, šumsko voće ili citrusi.

Cheesecake bez pečenja s bijelom čokoladom i marakujom

Marakuja je izrazito aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa te se izvrsno slaže s desertima nježne i slatke strukture kao što su panna cotta ili sve popularniji cheesecake bez pečenja. Izvrsna je u desertima pripremljenima s BAM bijelom čokoladom i tako razbija njihovu slatkoću. Pripremiti cheesecake bez pečenja puno je lakše nego pripremiti onaj koji je potrebno toplinski obraditi prije posluživanja. Nema jaja, nema pečenja, što znači da gotovo ne možete pogriješiti. Pri izradi tradicionalnog cheesecakea jaja se lako mogu prekuhati, premalo termički obraditi ili prepeći, zbog čega će cheesecake puknuti.

Cake pops recept bez pečenja

Priprema cake popsa ili slavnih kolačiča na štapiću sada će biti još zabavnija! Recept za cake popse bez pečenja toliko je jednostavan da vam se čak i male dječje ruke mogu pridružiti u pripremi. Dodali smo sve popularnije Oreo kekse, krem ​​sir, malo čokolade i puno šarenih ukrasa. Sve popularniji kolačiči na štapiću ili cake popsi prikladni su za svaku prigodu, u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenjuju ili čak zamjenjuju klasičnu tortu. 

Krema od bijele čokolade

Priznajemo, priprema kreme od bijele čokolade nije tako laka kako zvuči. Uvijek izgleda kao da svima ganache od bijele čokolade odlično uspjeva. Sve što nedostaje kod vaše pripreme je mala tajna, i sljedeća torta će izgledati dobro i imati fenomenalan okus. Svi znamo da čak i tako dobri deserti izgledaju savršeno samo kad im dodamo ukras. Je li vam ganache pretvrd, premekan, previše tekuć? Ako je vaš odgovor na bilo koje pitanje »da«, otkrijmo tajnu. Za pripremu dobre čokoladne kreme potrebno je imati ... VRIJEME! Vrijeme je sve!

Cheesecake s BAM bijelom čokoladom i preljevom od maline

Visoke ljetne temperature pozivaju na osvježenje. Cheesecake bez pečenja odličan je izbor. Međutim, ako mu dodaš BAM bijelu čokoladu i BAM preljev od maline, sladak komad torte pretvara se u lagano i kremasto osvježenje. BAM bijela čokolada dodaje slatkoću, blago kisela malina daje osvježavajući okus, a prhko dno od Oreo keksa povezat će okuse u cjelinu.

Preljev za tortu s BAM bijelom čokoladom

Pred tobom je savršena torta, slastičarskim rječnikom „gola”. Dakle, torta koju treba ukrasiti. Tortu možeš ukrasiti čokoladnim ganacheom ili drugom ganache kremom, možeš pripremiti preljev i njima preliti svoju tortu. Osim recepta, želim s tobom podijeliti i nekoliko savjeta uz koje će tvoje torte oduševiti i izgledom i okusom.

Japanese cheesecake ili japanska torta od sira

Lagana i spužvasta japanska torta od sira ukusan je dar za istinske ljubitelje ove osvježavajuće torte od sira. Karakterizira je kombinacija krem sira i prozračnog soufflea. Recept za japansku tortu od sira oduševio je cijeli svijet prije nekoliko godina zahvaljujući viralnom videozapisu. Japanska YouTuberica Ochikeron impresionirala je receptom koji sadrži samo tri sastojka s kojima možeš pripremiti desert, koji je po strukturi nešto između torte i spužvastog soufflea. Sastoji se od bijele čokolade, jaja i kremastog sira.

Red Velvet Cake Pops

Sočni Red Velvet Cake Pops, odn. tortica na štapiću! Slatki kakao biskvit preliven BAM bijelom čokoladom i kokosom.

Ledena Rafaello Torta

Ledena kokos Rafaello torta. Priprema se lako, brzo, sa samo nekoliko osnovnih sastojaka, a BAM bijeli namaz od kokosa dolazi kao šlag na tortu, pretvarajući prosječnu slasticu u božanstvenu.

Čokoladni souffle s BAM bijelom čokoladom

Soufle ili pravilno napisano "soufflé" jedan je od klasika francuske kuhinje. Često puta čujemo kako se mnogi boje napraviti souffle, a iz straha da slastica ne uspije radije se odlučuju da je ne prave. Doista se ne radi o jednoj od najlakših slastica, ali nije je tako teško napraviti. Pripremili smo recept s kojim ćete sigurno uspjeti ako se samo budete pridržavali naših savjeta.

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

BAM premium prženi lješnjaci iznimno su hrskavi i ukusni prženi lješnjaci sorte Tonda di Giffoni, odlično se kombiniraju s domaćim slasticama i u svojoj kuhinji ih možete upotrijebiti na mnoge različite načine. Lješnjaci upotpunjavaju okus peciva, keksa, torti, sladoleda i pita.

Pita s nadjevom od pistacija

Recept za odličnu pitu s namazom od pistacija by Mojačokolada.si. Oduševit će sve ljubitelje pistacija jer je naš namaz od pistacija izrazito kremast i ima pravi okus pistacija. Sadrži bar 50% pistacija fino samljevenih u pastu od pistacija, što stvara divno delikatnu i kremastu osnovu za ovaj namaz. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva.

Kokice i BAM čokolada

Ludo dobre čokoladne kokice s BAM čokoladom!

Cheesecake s bijelom čokoladom

BAM bijela čokolada je vrhunska belgijska bijela čokolada i ujedno vrlo univerzalna za uporabu u kuhinji. Idealna je za ulijevanje, praline, kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i ostale kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice za brže, lakše i ravnomjernije topljenje čokolade. Lagana je i kremasta čokolada uravnoteženog mliječnog okusa. Ovaj put smo BAM bijelu čokoladu koristili u receptu za cheesecake s bijelom čokoladom.

Čokoladna tjestenina s bijelim čokoladnim umakom

Čokoladna tjestenina s bijelim čokoladnim umakom odličan je izbor za zimsku slasticu. Nježan i blago gorak okus kakaa odlično se kombinira sa slatkoćom bijelog kremastog čokoladnog umaka, a oduševit će svakog pravog i znatiželjnog sladokusca.

Čokoladna torta sa sirom

Odličan recept za čokoladnu tortu sa sirom. BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.

Čokoladni keksi s kremom od vanilije

Čokoladni keksi savršeno se slažu s kremom od vanilije. Kremu od vanilije možete napraviti po receptu, a možete i malo "prevariti" pa u čokoladne kolačiće s kremom od vanilije dodati BAM kremu od vanilije. Dodat će bogat okus vanilije te kremastu i glatku teksturu čokoladnim kolačićima. Priprema čokoladnih kolačića s kremom od vanilije potpuno je jednostavna, a okus nezaboravan.

Trostruka čokoladna krema

BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Čokoladni kolač od metvice s marelicama i ananasom

Ljetne kokos kuglice

Isprobajte ovaj odličan recept za sočne i slatke kokosove kuglice s bijelom čokoladom! Njami.

Kolač s tri vrste čokolade

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Zobene pahuljice za bolju probavu

Zobene pahuljice su nutritivno bogat i zdrav izbor s brojnim zdravstvenim prednostima. U ovom članku razmatramo kako zobena kaša može utjecati na naše tijelo, energiju, probavu i kako se može pripremiti da bude ukusna i zadovolji naše potrebe za proteinima.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
9,90€ 7,43 €
-25%