Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama savršena je torta za posebne prilike, manje druženje ili sama za sebe jer se radi o uistinu odličnoj slastici. Biskvit od pistacija lagan je i slankast. Biskvit s pistacijama i komadićima pistacija bit će uistinu lagan ako se pri umućivanju jaja držimo glavnog pravila: jaja treba podijeliti na žumanjke i bjelanjke. Kad mutite bjelanjke, pripazite da posuda bude stvarno čista jer će se jedino tako umutiti baš onako kako želite. Savjete i trikove kako napraviti najbolju tortu možete pročitati ovdje.
Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.
Slijedi sloj kreme od maslaca koji se radi od švicarskog bezea i bijele čokolade, a za čiju je pripremu potrebno malo više vremena jer će onda biti vrlo ukusno kremasta. Torti s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama dat će savršenu količinu slatkoće.
U kremu dodajte svježe maline, stavite ih preko kreme od maslaca s bijelom čokoladom i tako joj dodajte ukusnu trpkost. Ovo je torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama ili drugim riječima: savršena kombinacija okusa: slanog, slatkog i kiselog.
Torta s bijelom čokoladom, malinama i pistacijama prikladna je kao torta za 18. rođendan, kao torta za pričest, torta za diplomu ili torta za 70. rođendan.