1
U posudi umijesite naribanu čokoladu, maslac, šećer, 2 žumanjka, brašno, žličicu naribane narančine korice te na kraju dodajte prstohvat soli.
2
Prhko tijesto stavite na neko vrijeme u hladnjak. Od ohlađenog tijesta zatim oblikujte okrugle kekse promjera 4 centimetra.
3
Kekse stavite na pladanj obložen papirom za pečenje i pecite 10 do 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.
4
Zatim krenite pripremati kremu od vanilije. Mlijeko pristavite na vatru i pričekajte da zakipi.
5
Puding od vanilije, šećer i žumanjke pomiješajte s nekoliko žlica hladnog mlijeka i mješavinu umiješajte u vrelo mlijeko.
6
Puding ostavite da se ohladi. U posudi maslac pomiješajte s mljevenim šećerom i postepeno dodajte ohlađeni puding.
7
Između dva keksa stavite kremu od vanilije i po želji ukrasite.