1
U tavu istresemo šećer i ostavimo da se počne topiti (napravimo karamel). Kada se šećer ravnomjerno rastopi i dobijemo lijepu zlatnu boju, dodamo maslac i bijelu čokoladu, malo promiješamo i zatim dodamo još vlatko vrhnje. Neprestano miješamo da dobijemo jedinstvenu masu, ostavimo da malo prokuha, umak prelijemo u posudu i prekrijemo folijom te stavimo u hladnjak.
2
Breskve narežemo na kriške. U tavi rastopimo maslac, dodamo med i breskve. Pržimo ih 2 min na svakoj strani, uklonimo i ohladimo. Sok od kompota sačuvamo.
3
Sve sastojke za mango kremu stavimo u manji lončić. Kada se sastojci spoje ostavimo da malo prokuhaju. Smjesu prelijemo u manju tavicu ili posudu i stavimo u zamrzivač da agar agar reagira. Taj gel narežemo na komadiće i stavimo u dozirnu posudicu kako bismo ga štapnim mikserom dobro samljeli. Dodamo još malo soka od breskve i na fino sameljemo.
4
Čokoladne špagete stavimo u zdjelicu i po želji poslužimo sa svim elementima. Budimo oprezni kod doziranja karamel umaka.
5
Ukrasimo prženimi listićima badema, svježim malinama i listovima svježe metvice.