BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni popsi s Baileysom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 13
cokoladni popsi s baileysom

Čokoladni namaz od lješnjaka by Mojačokolada.si je proizvod pripremljen po odličnoj recepturi i samo od pomno odabranih sastojaka. Sadrži najmanje 55% odličnih prženih lješnjaka iz Pijemonta koji namaz bogate originalnim i intenzivnim okusom lješnjaka. Izniman okus lješnjaka izvrsno nadopunjava aromatičan okus kakaa u prahu i kremasti okus mlijeka. Nezaboravno slatko iskustvo! Ovaj put smo pripremili recept za čokolade popse s Bailey-som.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • štapići za ražnjiće
  • štapići za ražnjiće

Upute za pripremu:

1
Jaja, šećer, vodu i ulje pomiješamo, dodamo brašno s praškom za pecivo i pečemo na 180 stupnjeva približno 30 minuta. Pečeni biskvit ohladimo i zdrobimo na čim manje komadiće.
2
Zdrobljenom biskvitu dodamo kokosovo brašno, namaz i baileys. Masa mora biti ljepljiva da se lijepo oblikuju kuglice. Dobivenu masu stavimo na pola sata u hladnjak da se malo ohladi.
3
Od mase napravimo kuglice (ja svaku posebno izvažem na vagi, oko 15 g). Štapiće za ražnjiće naprije za pola cm umočimo u čokoladu (namaz i tek onda u kuglice. Nakon što završimo kuglice na neko vrijeme stavimo u zamrzivač.
4
Rastopimo bijelu i tamnu čokoladu, bijeloj možete dodati boje. Čokolada mora biti gusta kako se ne bi prebrzo iscijedila iz popsa. Ja čokoladu topim u mikrovalnoj pećnici. Samo pazite da vam ne zagori.
5
Svaki pops umočimo u čokoladu, malo pričekamo da čokolada iscuri i zatim pospimo po popsima kokosovo brašno, šećerne perle, mrvice, ili po njima crtamo drugom bojom čokolade. Ja naprije pričekam da se popsi ohlade i onda kreiram.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual