Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Preljev za tortu s BAM bijelom čokoladom

  • (4)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5
preljev za tortu s bam bijelom cokoladom

Pred tobom je savršena torta, slastičarskim rječnikom „gola”. Dakle, torta koju treba ukrasiti. Tortu možeš ukrasiti čokoladnim ganacheom ili drugom ganache kremom, možeš pripremiti preljev i njima preliti svoju tortu. Osim recepta, želim s tobom podijeliti i nekoliko savjeta uz koje će tvoje torte oduševiti i izgledom i okusom.

Za prelijevanje pripremi pekač u koji će se uliti višak preljeva. Na pekač stavi prozirnu foliju koja će uhvatiti višak preljeva, pa nećeš morati čistiti pekač. Prije prelijevanja pripazi da stranice torte budu ravne, a rubovi oštri. Pripazi i da na površini koju prelijevaš ne bude kondenzacije. Time ćeš spriječiti da preljev sklizne s torte.  

Ovaj smo put pripremili recept za preljev od bijele BAM čokolade koja je oblikovana u manje čokoladne kapi, što omogućuje brzo i jednoliko topljenje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev za tortu s BAM bijelom čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Šećer, vodu i kondenzirano mlijeko zagrij gotovo do vrenja.
2. Korak Dodaj prethodno namočenu želatinu i promiješaj.
3. Korak Dodaj bijelu čokoladu. Ponovno promiješaj i procijedi.
4. Korak Preljev ohladi na približno 32 °C i njime prelij dobro ohlađenu tortu. Rastopljena bijela čokolada može biti blago žućkaste boje. Ako želiš da preljev od bijele čokolade bude stvarno snježno bijeli, tijekom postupka možeš u njega dodati bijelu boju.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-5,95 KN (0,79 €)
Skupaj:
53,57 KN (7,11 €)
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual