BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Hrskave mumije za Noć vještica

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
hrskave mumije za noc vjestica

Hrskave Halloween mumije su zabavan i ukusan zalogaj koji će oduševiti sve na vašoj zabavi za Noć vještica. Ovi ukusni čips u obliku mumije napravljeni su od hrskavih rižinih pahuljica obloženih otopljenom bijelom čokoladom, stvarajući atraktivan zavoj oko mumije.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Nauljiti tepsiju 25x25 cm i ostaviti sa strane.
2
U velikom loncu na srednje laganoj vatri, neprestano miješajući, otopite maslac dok se ne počne pjeniti, postati zlatnosmeđi i ispuštati orašastu aromu.
3
Dodati BAM šećer u prahu i sol i miješati kuhačom. Stalno miješajte da šećerne spužve ne zagore. Maknite s vatre i odmah dodajte rižine pahuljice te promiješajte da se sjedini.
4
Žlicom stavljajte smjesu u pripremljenu posudu i pritisnite je o dno da dobijete ravnomjeran sloj.
5
Staviti u hladnjak na najmanje 20 minuta da se masa stegne. Kad je postavljeno, oštrim nožem izrežite na 12 pravokutnika.
6
Bijelu čokoladu otopite na vodenoj kupelji.
7
Čips umočite u bijelu čokoladu do otprilike 2/3 dužine i stavite u lim za pečenje.
8
Žlicom stavite preostalu bijelu čokoladu u vrećicu i odrežite kut da napravite malu rupu. Prelijte još bijele čokolade po vrhu mumija. Dodajte oči.Ostavite da se stvrdnu 20 minuta prije posluživanja.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,68 €
Ukupno:
16,80 €15,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual