BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake s bijelom čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 35 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 12
cheesecake s bijelom cokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.


Cheesecake s bijelom čokoladom pripremit ćemo s mrvicama keksa i maslaca te nadjevom od kreme od bijele čokolade. Poslužen sa svježim jagodama i posutim šećerom u prahu, ovaj cheesecake sigurno će vam ukrasti srce. Bilo da je Božić, praznici ili samo žudite za kremastom slasticom.

Ali prije pripreme par BAM savjeta:

Odabrani krem sir mora biti sobne temperature. To će osigurati da vaša smjesa za cheesecake bude bez grudica jer se krem sir na sobnoj temperaturi lakše miješa.

Kako cheesecake od bijele čokolade ne bi pucao te kako bi se lijepo i ravnomjerno ispekao, najbolje ga je neko vrijeme peći na nižoj temperaturi. Cheesecake se nakon pečenja treba polako ohladiti.

Osim cheesecakea od bijele čokolade poslužiti možete i:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Cheesecake s bijelom čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 35 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 12

Sastojci:

  • 300 g graham keksa
  • 115 g maslaca

Upute za pripremu:

1. Korak

Pećnicu zagrijte na 170 °C. Dno pekača za torte promjera 20 cm obložite papirom za pečenje. Dodajte kolačiće u multipraktik i sameljite ih do fine teksture. Mrvice keksa stavite u veliku posudu za miješanje. Otopite maslac u mikrovalnoj pećnici, prelijte ga preko mrvica keksa i dobro promiješajte. Smjesa bi trebala nalikovati mokrom pijesku.

2. Korak

Stavite mrvice keksa u pripremljenu posudu i nježno ih pritisnite na dno posude kako biste dobili ravnomjeran sloj. Zagladite mrvice stražnjom stranom žlice. Dodajte krem sir u veliku posudu za miješanje i tucite minutu ili dvije dok smjesa ne postane glatka i kremasta. Dodajte šećer i BAM pastu od vanilije te ponovo tucite. Zatim dodajte jaja, jedno po jedno, miješajući na maloj brzini dok se ne sjedine. Dodajte kiselo vrhnje, kukuruznu krupicu i otopljenu BAM bijelu čokoladu i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu – ali pokušajte ne miješati previše. Dodati neotopljenu bijelu čokoladu.

3. Korak

Nadjev za cheesecake prelijte preko podloge od keksa i poravnajte vrh. Cheesecake pecite u pećnici oko 35 – 40 minuta. Nakon pečenja cheesecake ostavite u pećnici sa zatvorenim vratima najmanje sat vremena.

4. Korak

Zatim cheesecake stavite u hladnjak, gdje se treba hladiti još 3 do 4 sata (može i preko noći). Za posluživanje posipajte svježim jagodama i šećerom u prahu.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,54 €
Ukupno:
13,86 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual