Cheesecake bez pečenja s Oreo keksima pripremit ćemo od dobro poznatih i jednostavnih sastojaka. Rezultat će biti prozračna, kremasta cheesecake torta s Oreo keksima. Za podlogu cheesecake torte upotrijebit ćemo Oreo kekse. Ako vam se jako sviđa okus, predlažemo da kekse upotrijebite i za kremu, a ne samo za pripremu podloge.
Ako se bojite da dno cheesecake torte od keksa neće biti dovoljno čvrsto, prije dodavanja kreme možete ga u pećnici peći približno deset minuta na 180 °C. Mi to nismo učinili jer je podloga od Oreo keksa čvrsta i tvrda i bez pečenja. Prije dodavanja nadjeva potrebno je samo vilicom dobro utisnuti podlogu na pekač.
Za kremasti nadjev upotrijebit ćemo kremasti sir. Predlažemo da kremasti sir prije upotrebe omekšate na sobnoj temperaturi jer će krema za cheesecake tako imati glatkiju teksturu. Nemojte zaboraviti ni šećer u prahu jer ćete tako dobiti prozračan rezultat.
Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.
Za izgled i dodatnu povezanost okusa upotrebljavamo BAM pastu od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara. U pastu su dodane sjemenke vanilije, koje cheesecake kremi daju atraktivan izgled.
Možemo malo i varati te za pripremu kreme upotrijebiti BAM mješavinu za cheesecake. Mješavina će dati ukusnu, prozračnu i laganu cheesecake kremu, bez pečenja. Priprema je vrlo jednostavna jer se mješavina jednostavno pomiješa s vodom i tučenim slatkim vrhnjem.
Cheesecake slasticu možete pripremiti i u kombinaciji s drugim okusima: