BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Kinder Bueno cheesecake

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (6)
  • Vrijeme pripreme: 6 h 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
kinder bueno cheesecake

Sigurno ste već pripremili Kinder Bueno tortu koja svojim nevjerojatnim okusom impresionira sve kojima se nađe na tanjuru. Ovoga puta pripremili smo recept za nevjerojatno ukusan Kinder Bueno cheesecake! Tako je, Kinder Bueno cheesecake pravi se bez pečenja. 


Cheesecake torta sa slatkim Kinder Bueno nadjevom, keksima s maslacem i mljevenim Kinder Bueno čokoladicama. Priprema je sasvim jednostavna, a okus božanstven. U Kinder Bueno cheesecake tortu možete dodati i BAM namaz od lješnjaka – pravu kombinaciju lješnjaka, kremastog mlijeka i šećera od šećerne trske. Ta kombinacija daje izvrstan i ukusan namaz od lješnjaka koji će vas već na prvu žlicu odmah podsjetiti na okus poznatih Kinder Bueno čokoladica.


BAM savjet:
kad tučete slatko vrhnje, upotrijebite stvarno dobro ohlađeno vrhnje jer će se tako brže umutiti i neće vam stvarati probleme.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 300 g keksa s maslacem
  • 130 g neslanog maslaca
  • 1 Kinder Bueno čokoladica (četiri pločice)

Upute za pripremu:

1
Pekač obložite papirom za pečenje. Zdrobite kekse zajedno s Kinder Bueno čokoladicama. Dno od drobljenih keksa prebacite u posudu i dodajte malo ohlađeni otopljeni maslac. Dobro promiješajte i prebacite u pekač. Smjesu od keksa ravnomjerno utisnite vilicom u dno pekača. Pustite da se podloga od keksa hladi dok pripremate kremu od Kinder Bueno čokoladica.
1
Za nadjev najprije umutite slatko vrhnje, šećer u prahu i kremasti sir. Tucite najvećom brzinom dok se smjesa ne zgusne ili se na njoj počnu stvarati vrhovi. Kinder čokoladicu otopite i ostavite da se ohladi. U otopljenu Kinder Bueno čokoladicu dodajte BAM namaz od lješnjaka i BAM pastu od vanilije. Sve zajedno dodajte u smjesu od vrhnja. Miješajte sve dok se sastojci ne povežu.
1
Na pripremljenu podlogu od keksa ravnomjerno rasporedite kremu s Kinder Bueno čokoladicom. Sve zajedno stavite u hladnjak na najmanje šest sati, najbolje da Kinder Bueno tortu bez pečenja hladite preko noći.
1
Kad se Kinder Bueno torta ohladi, pripremite dekoraciju. Otopite bijelu i mliječnu čokoladu na vodenoj kupelji u dvije odvojene posude. Čajnom žličicom nakapajte mliječnu čokoladu, a zatim bijelu čokoladu kako biste dobili mramorni uzorak. Dodajte još Kinder Bueno čokoladice i poslužite!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,27 €
Ukupno:
32,70 €29,43 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual