Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Novo
  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
bijela cokolada 250 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijela čokolada, 250 g

(41 Ocjena)
Na zalihama
33,91 KN (4,50 €)
s PDV

BAM bijela čokolada često se upotrebljava u kulinarstvu zbog svojeg izuzetno kremastog i mliječnog okusa. Konačnom proizvodu daje slatkasti okus i lijepu bijelu boju. To je čini idealnom za preljeve, praline, kreme i mousse. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je ako vam treba manja količina čokolade za pripremu recepta ili ako je želite ponijeti na put. BAM kapljice bijele čokolade možete ponijeti i na posao jer se odlično slažu s voćem i drugim vrstama međuobroka. Čokolada NE sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM bijela čokolada (250 g) zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata koji sadrže bijelu čokoladu. Idealna je za izlijevanje pločica, pralina te za pripremu krema, ganachea, moussea, sladoleda, keksa, biskvita i ostalih kremastih čokoladnih struktura. Može se upotrijebiti i za pripremu čokoladnih ukrasa. Praktično manje pakiranje savršeno je kad vam treba manja količina čokolade za pripremu slastica ili je želite ponijeti sa sobom na put. Čokolada je oblikovana u manje čokoladne kapljice koje omogućuju ravnomjerno i brže topljenje. Čokolada sadrži pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se očituje u izvornom okusu čokolade. Izuzetno je kremasta i okusom podsjeća na mlijeko.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2385 kJ / 570 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati55 g
    Od toga šećer 54,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine6,0 g
  • Sol0,21 g

Predviđena isporuka:

02. 12. 2022 - 06. 12. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,94 KN (3,31 €)
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta od borovnica s vanilijom

Kombinacijom borovnica i vanilije nećete pogriješiti. Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od vanilije, želea od borovnica i prozračne kreme od borovnica u kojoj se krije BAM preljev od borovnice, bogatog voćnog okusa i odlične teksture – savršen za pripremu krema i nadjeva. Ako nemate dva prstena promjera 16 cm, samo okrenite redoslijed pripreme sastojaka – tako da najprije ispečete biskvit, a zatim pripremite kremu od vanilije i nadjev od borovnica. Tučenje vrhnja još je jedan važan korak kod pripreme slastica koje sadrže kremaste nadjeve.Slatko vrhnje ima važnu ulogu u teksturi, okusu i izgledu gotovog proizvoda. Uvijek treba odabrati punomasno slatko vrhnje za tučenje koje se prije upotrebe mora dobro ohladiti. Kad pripremate mousse i kreme, nikada ga ne tucite čvrsto, osim ako to recept ne zahtijeva. Vrhnje tucite dok ne dobijete mekane vrhove, tj. srednje čvrsto. To bi bilo toliko da se u tučenom vrhnju vide tragovi pjenjače, a ako ga uhvatimo pjenjačom, napravi se mekani vrh koji se slegne.

Princes krafne s okusom savijače od jabuka

Vrijeme je za slastice s jabukama. Keksima s okusom pite od jabuka, pitama od jabuka i ostalim slasticama pridružile su se i princes krafne s okusom savijače od jabuka ili, kako mi kažemo, savijača princes krafne. Ludo dobre! Hrskave i aromatične, prikladne za sva godišnja doba. Ako vam je dosadila dobra stara savijača od jabuka, vrijeme je da je probate u drugačijem obliku. Princes krafne rade se od hrskavog kuhanog tijesta, nadjeva od jabuke sa začinima i bogate svilenkaste kreme od bijele čokolade i cimeta. Kuhano tijesto, odnosno tijesto za princes krafne i eclaire, za većinu je prava noćna mora jer često ne uspije iz prvog pokušaja i onda obično u potpunosti odustanemo od njega. Za početak se treba pridržavati dva najvažnija pravila, a to su: držimo se točnih količina u receptu i nikad ne otvaramo pećnicu prije vremena. Ako ga radimo prvi put, ne treba odmah očekivati savršene rezultate. Budući da su i pećnice različite, vama može odgovarati malo viša ili niža temperatura. Savjetujemo vam da najprije probno ispečete jednu princes krafnu ili eclair i tako vidite koja vam temperatura odgovara. Naravno, po potrebi možete prilagoditi i vrijeme pečenja. Po ovom receptu može se pripremiti deset princes krafni, a za pripremu nam je potreban model: mikroperforirana silikonska podloga.

Cheesecake s bijelom čokoladom

Cheesecake od bijele čokolade po ovom receptu imat će kremasto slatku strukturu bijele čokolade prelivenu svježim bobičastim voćem.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,98
( 41 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“”

, 31.10.2022

“”

, 14.10.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 15.09.2022

“”

, 13.09.2022

“”

, 07.09.2022

“”

, 18.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual