Sastojci:
- 200 g BAM bijele čokolade
- 150 g maslaca
- 200 g šećera u prahu
- 100 ml slatkog vrhnja
- 1 žličica BAM paste od vanilije
Odabir prave kreme ključan je pri stvaranju savršene poslastice.
BAM krema s maslacem od bijele čokolade jedan je od onih nadjeva koji svaki kolač ili tortu podižu na višu razinu. Njegov bogat i kremast okus te delikatna tekstura savršeno nadopunjuju različite okuse, što ga čini omiljenim među ljubiteljima slastica diljem svijeta.
Kremasta krema s maslacem od bijele čokolade ima sposobnost poboljšati već ukusan muffin ili kolač, dodajući mu dubinu i bogatstvo dok nježno uravnotežuje njihovu slatkoću.
BAM bijela čokolada se oblikuje u manje čokoladne kapljice, što joj omogućava ravnomjerno i lako topljenje.
Krema od maslaca je jednostavna i zabavna za napraviti, što je čini popularnim izborom i za iskusne slastičare i za one nove u pekarstvu.
Bijelu čokoladu otopiti na parnoj kupelji ili u mikrovalnoj pećnici i ostaviti da se malo ohladi.
U velikoj zdjeli električnom miješalicom istucite maslac dok ne postane kremast.
Postupno dodajte šećer u prahu i ekstrakt vanilije i miješajte dok ne dobijete svijetlu i pahuljastu smjesu
Slatko vrhnje polako umiješajte u ohlađenu otopljenu bijelu čokoladu da dobijete glatku kremu.
Potom tu kremu postupno dodavajte u smjesu s maslacem i miješajte dok se svi sastojci ne ujednače i dobijete svilenkastu kremu s maslacem.
Upotrijebite kremu odmah kao nadjev za muffine ili preljev za kolače ili stavite u hladnjak do upotrebe.
Ova krema od maslaca od bijele čokolade dodati će dašak luksuza vašim pekarskim proizvodima i sigurno će se svidjeti svakom sladokuscu.