NOVO: Preljev Ananas Mango sa 70% udjela voća, koji spaja egzotične okuse ananasa i manga.

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Trobojni čokoladni mousse u čaši

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
trobojni cokoladni mousse u casi


Zaputite se niz uspomene uz osvježavajući i luksuzni čokoladni desert koji će vam prizvati uspomene na legendarni sladoled.



Naš čokoladni mousse u čaši spaja izrazito kremastu teksturu s punim okusima čokolade, vanilije i jagode – pravi trostruki užitak koji se topi u ustima i vraća vas u dane legendarnog sladoleda. Nostalgija užitka spojena je sa slatkom klasikom koju karakteriziraju karakteristične kombinacije okusa čokolade, vanilije i jagode.

Prepustite se čarima nostalgičnih okusa i prepustite se čokoladnom raju koji ćete doživjeti sa svakim nezaboravnim zalogajem.

Ako biste radije pripremali Trobojno tortu, imamo i recept za nju:

RECEPT: Trobojna Torta

Kako bismo olakšali kupnju i pripremu Trobojnog čokoladnog moussea, sva tri okusa čokolade upakirali smo u slastičarsko pakiranje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

@bamchocolate.com

Recreate the taste of ice cream nostalgia! 🍨 Get lost in a chocolate paradise that you will experience with every bite of chocolate mousse. INGREDIENTS: 510 g whipping cream 135 g BAM milk chocolate 135 g BAM strawberry chocolate 135 g BAM white chocolate 6 gelatine sheets Garnish as desired (e.g. fresh strawberries, chocolate chips, biscuits) RECIPE: STEP 1 Whip 120 g cream until smooth. STEP 2. Soak the gelatine sheets in cold water and leave for 10 minutes. STEP 3 Melt the milk chocolate and stir in 50 g of warm cream to make a smooth mixture. Stir until the chocolate is completely melted. STEP 4 Add the grated melted gelatine to the warm chocolate mixture and mix well. Immediately afterwards, gently fold in the whipped cream. STEP 5 Prepare the jars and fill them with the chocolate mousse. Place them in the fridge. STEP 6 Repeat the process with BAM strawberry and BAM white chocolate. This creates beautiful multi-coloured layers. STEP 7 Leave the desserts in the fridge for a few hours to set the mousse. Before serving, decorate the glasses as desired - for example with fresh strawberries, chocolate chips or whipped cream. Enjoy! ✨ #chocolatemousse #mousse #chocoholic #desserttiktok #bamchocolate

♬ original sound - BAM (Become A Master)

Upute za pripremu:

1
Istucite 120 g vrhnja da dobijete glatku kremu.
2
Dva lista želatine namočite u hladnu vodu i ostavite 10 minuta.
3
Otopite mliječnu čokoladu i umiješajte 50 g toplog vrhnja da dobijete glatku smjesu. Miješajte dok se čokolada potpuno ne otopi.
4
U toplu čokoladnu smjesu umiješajte ocijeđenu otopljenu želatinu i dobro promiješajte. Odmah nakon toga lagano umiješajte šlag.
5
Pripremite čaše i napunite ih čokoladnim mousseom. Stavite ih u hladnjak.
6
Ponoviti postupak sa BAM jagodom i BAM bijelom čokoladom. Ovako stvaramo prekrasne višebojne slojeve.
7
Ostavite slastice u hladnjaku nekoliko sati da se mousse stegne. Prije posluživanja čaše ukrasite po želji - primjerice svježim jagodama, strugotinama čokolade ili šlagom.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,27 €
Ukupno:
22,70 €20,43 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual