100% sigurno online plaćanje
Paket Torta Trobojna uključuje BAM bijelu, BAM mliječnu i BAM čokoladu od jagoda. Kombinacija čokoladnih okusa podsjeća na djetinjstvo, na trobojni sladoled koji nije nedostajao niti u jednom zamrzivaču. Klasičan trio okusa koji se savršeno kombinira u pripremi raznih kolača, deserta u čaši, moussevima ili drugim čokoladnim strukturama. Slatkoću bijele čokolade smiruje čokolada od jagoda, a mliječna čokolada dodaje kontrast desertima uz kremastu strukturu i okus karamele. Čokolade su u obliku čokoladnih kapljica koje omogućavaju brzo topljenje i precizno doziranje. Proizvodi su bez glutena.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.
Paket Torta Trobojna sastoji se od BAM bijele čokolade (250 g), BAM mliječne čokolade (250 g) i BAM čokolade od jagoda (250 g). Klasični trio okusa, koji podsjećaju mnoge na djetinjstvo, odlično se kombinira u raznim slasticama. Posebno je popularan u pripremi trobojnog kolača, a čokolade možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealne su za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita, deserta u čaši i drugih kremastih čokoladnih struktura. Slatkoća bijele čokolade razbija okus čokolade od jagoda, kojoj se dodaje aroma jagoda, koja osim okusa, pruža razigran ukras za deserte. Osim okusa karamele, mliječna čokolada BAM daje kontrast svojom čokoladno smeđom bojom. Čokolade su pakirane u prikladno pakiranje koje sprečava da čokolada nakon otvaranja izgubi autentičan miris ili okus.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
BAM Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma, bojilo E120, aroma vanilije.