BAM Bijeli kokosov namaz oduševit će sve ljubitelje popularnih kokos kuglica Raffaello svojim kremastim i božanstvenim okusom kokosa i badema. Sadržava najmanje 29% badema i najmanje 14% kokosa, zajedno fino samljevenih u kremastu pastu koja stvara čudesno nježnu i kremastu strukturu namaza. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva. Izvrstan je i kao dodatak sladoledu, namaz na palačinkama i kruhu, a od njega možete napraviti i sjajni mousse. Proizvod je BEZ glutena.
Za sve ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od orašastih plodova u online trgovini MojaČokolada.hr pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim odličnim okusom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su izrađeni prema odličnom receptu od kojeg nastaje iznimno kremasta i glatka tekstura te autentičan okus prženih pistacija.
BAM Bijeli kokosov namaz (200 g) sadržava najmanje 29% paste od badema i najmanje 24% paste od kokosa. Upravo prava kombinacija paste od badema i kokosa te kremastog mlijeka stvara savršeno izvrstan, kremasto bijeli namaz. Namaz se može sjajno uklopiti u naš svakodnevni jelovnik i koristiti za začinjavanje naših doručaka, užina, večera i slastica jer ima božanski okus kokosa i badema. Namaz ne sadržava palmino ulje, kao ni genetski modificirane organizme, a također ne sadržava ni gluten te ga mogu koristiti svi koji izbjegavaju gluten. BAM Bijeli kokosov namaz idealan je za pripremu vrhunskih slastica, krema i mousse-ova. Možemo ga dodati kao nadjev u kroasane, pite i ostala peciva ili ga jednostavno namazati na kruh, palačinke ili dodati u sladoled i voće.
Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!
Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
“Odličen!”
“super dober, z vnučko ga jeva z žličko in pa na palačinkah ”
“Zelo uporaben namaz , všečna tekstura in okus ”
“Odličen 👌”
“Prvič poskusila. Namaz je fantazija!”
“”
“”
“”
“Namaz sem kupila za pripravo kreme za torto. Okus me je prijetno presenetil saj zelo spominja na Raffaello kroglice proizvajalca Ferrero in ima mandljev okus. Za kremo za torto se je zelo dobro obnesel, nekaj pa smo ga prisparali se kar tako za na kruh. Priporocam :) ”
“”
“”
“”
“”
“Namaz sem uporabila za kremo v torti in se je dobro obnesel .Pri kremi iz smetane in mascarponeja mi ni bilo treba dodajati zelatine, ker namaz lepo zategne. Glede okusa me je mogoce presenetil mandljev okus. Nekako je podoben raffaello kroglicam od ferrerota”
“Super namaz”
“Vrhunski. Odlučen okus, slasten na kruhu in uporaben v sladicah.”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”
“”