Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Novo
  • Najprodavaniji
bijeli kokosov namaz 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijeli kokosov namaz, 200 g

(195 Ocjena)
Na zalihama
51,99 KN (6,90 €)
s PDV

BAM Bijeli kokosov namaz oduševit će sve ljubitelje popularnih kokos kuglica Raffaello svojim kremastim i božanstvenim okusom kokosa i badema. Sadržava najmanje 29% badema i najmanje 14% kokosa, zajedno fino samljevenih u kremastu pastu koja stvara čudesno nježnu i kremastu strukturu namaza. Namaz je idealan za pripremu vrhunskih slastica, a savršen je i za punjenje kroasana, pita i ostalih peciva. Izvrstan je i kao dodatak sladoledu, namaz na palačinkama i kruhu, a od njega možete napraviti i sjajni mousse. Proizvod je BEZ glutena.

Bez palminog ulja

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Za sve ljubitelje čokoladnih namaza i namaza od orašastih plodova u online trgovini MojaČokolada.hr pripremili smo kolekciju vrhunskih namaza koji vas svojim odličnim okusom zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Namazi su izrađeni prema odličnom receptu od kojeg nastaje iznimno kremasta i glatka tekstura te autentičan okus prženih pistacija.

BAM Bijeli kokosov namaz (200 g) sadržava najmanje 29% paste od badema i najmanje 24% paste od kokosa. Upravo prava kombinacija paste od badema i kokosa te kremastog mlijeka stvara savršeno izvrstan, kremasto bijeli namaz. Namaz se može sjajno uklopiti u naš svakodnevni jelovnik i koristiti za začinjavanje naših doručaka, užina, večera i slastica jer ima božanski okus kokosa i badema. Namaz ne sadržava palmino ulje, kao ni genetski modificirane organizme, a također ne sadržava ni gluten te ga mogu koristiti svi koji izbjegavaju gluten. BAM Bijeli kokosov namaz idealan je za pripremu vrhunskih slastica, krema i mousse-ova. Možemo ga dodati kao nadjev u kroasane, pite i ostala peciva ili ga jednostavno namazati na kruh, palačinke ili dodati u sladoled i voće.

Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!

Sastojci

Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.

Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.

Uvjeti čuvanja

Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2311 kJ /552 kcal
  • Masti43,3 g
    Od toga zasićene 18,0 g
  • Ugljikohidrati40,1 g
    Od toga šećer 39,7 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine8,8 g
  • Sol0,01 g

Predviđena isporuka:

02. 12. 2022 - 06. 12. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,94 KN (3,31 €)
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Raffaello cupcakes

Ako tražite recept za ukusne Raffaello kolačiće, na pravom ste mjestu. Sastoje se od laganog biskvita od bademovog brašna s kokosom i nadjeva od kreme od vanilije. Da bi bili još ukusniji, dekoriraju se istisnutom kremom od vanilije s laganom aromom kokosa. Možemo li uopće poželjeti više? Kuhanje kreme od vanilije pojednostavila sam uz BAM pastu od vanilije, koja je izvrsna zamjena za mahunu. Međutim, kako bi kolačići bili zaista aromatični, za pečenje kod kuće upotrebljavamo mljevene bademe, a ne blanširane i fino mljevene.

Torta Raffaello

Torta Raffaello nevjerojatno je dobra torta! Uzmete zalogaj, zatvorite oči i uživate. Torta se sastoji od biskvita od badema i božanstvene mliječne kreme sa kokosom, za koju sam upotrijebila BAM kokosov namaz i kondenzirano mlijeko.

Torta Pina Colada

Torta Pina Colada prikladna je i za one koji nisu veliki ljubitelji ananasa. Torta će u kombinaciji s kokosom oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Raffaello kuglice

Možda će nam trebati malo više vremena nego za izradu običnih Raffaello kuglica, no njihov će okus nadmašiti sve. Pripremite ih puno jer će otići u trenu. Prženi bademi, ukusni nadjev od kokosa i preljev od mekane bijele čokolade jamče pravu slatku čaroliju, a jedinstveni okus nadjevu pružit će BAM kokosov namaz koji je prava bomba!

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Rafaelo torta ali Raffaello torta?

Rafaelo torta ili Raffaello torta? Ljubitelji kokosa sigurno znaju za poznatu Ferrero slasticu Raffaello. Možda ga prepoznaješ po njegovom rođaku, odnosno slavnim čokoladnim kuglicama Ferrero Rocher. Raffaello ne sadrži čokoladu, kuglica od kokosa sastoji se od cijelog blanširanog badema koji je obložen kokosovim vrhnjem i svježom oblatnom te posipana kokosovim mrvicama. Sad takav okus možeš pripremiti u različitim slojevima svoje omiljene torte od kokosa. Pitaš li se i ti što je pravilno: Rafaelo ili Raffello? Ljubiteljima kuglica od kokosa to je potpuno svejedno. Pripremili smo recept za slojeve sočne i nježne torte od badema, kreme od kokosa te švicarske kreme od maslaca i bjelanjaka sa kokosom. Ako ti se Ferrero Rocher više sviđa od Raffaello kuglica, ovdje možeš pronaći recept za tu slavnu sočnu tortu.

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,94
( 195 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Prvič poskusila. Namaz je fantazija!”

Bosiljka O., 16.11.2022

“”

, 16.11.2022

“”

, 16.11.2022

“”

, 06.11.2022

“Namaz sem kupila za pripravo kreme za torto. Okus me je prijetno presenetil saj zelo spominja na Raffaello kroglice proizvajalca Ferrero in ima mandljev okus. Za kremo za torto se je zelo dobro obnesel, nekaj pa smo ga prisparali se kar tako za na kruh. Priporocam :) ”

Veronika K., 02.11.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 25.10.2022

“”

, 24.10.2022

“Namaz sem uporabila za kremo v torti in se je dobro obnesel .Pri kremi iz smetane in mascarponeja mi ni bilo treba dodajati zelatine, ker namaz lepo zategne. Glede okusa me je mogoce presenetil mandljev okus. Nekako je podoben raffaello kroglicam od ferrerota”

Veronika K., 21.10.2022

“Super namaz”

Sandra P., 21.10.2022

“Vrhunski. Odlučen okus, slasten na kruhu in uporaben v sladicah.”

Jožica H., 18.10.2022

“”

, 14.10.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 23.08.2022

“”

, 22.08.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 18.08.2022

“”

, 17.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual