1
Zagrij pećnicu na 175 Celzijevih stupnjeva. Tri pekača promjera 15 cm premaži maslacem i obloži papirom za pečenje.
2
U srednje velikoj zdjeli umuti brašno, bademovo brašno, prašak za pecivo i sol. Miješaj sve dok ne dobiješ ujednačenu smjesu. U posebnoj posudi muti maslac i šećer dok ne dobiješ prozračnu smjesu (oko 3 minute). Smanji brzinu miješanja i postupno dodaj jaja. Miješaj sve dok smjesa ne bude potpuno ujednačena.
3
Dodaj BAM pastu od vanilije i ekstrakt badema. Mješavini maslaca, šećera i jaja postupno dodaj mješavinu brašna, praška za pecivo i soli. Miješaj sve dok smjesa ne bude potpuno ujednačena. Peci približno 35 minuta ili dok čačkalica umetnuta u sredinu ne izađe gotovo čista. Stavi sve tri torte na rešetku da se potpuno ohlade.