BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Raffaello tiramisu

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6
raffaello tiramisu

@bam_chocolate1 Navelican/-a klasicnega tiramisuja? Mi imamo rešitev 🥰✨🥥 #coconuttiramisu #coconut #bamchocolate #mojacokoladasi #raffaellotiramisu ♬ original sound - BAM - Become A Master

Tiramisu ovaj put malo drugačiji. Tradicionalni okus kave zamijenili smo kremastim nadjevom od kokosa koristeći BAM kokos namaz. Zajedno s kokosovim brašnom krema će oblikovati autentičan okus toliko omiljenog raffaellea. Ovu verziju tiramisua krase lagani, ali bogati slojevi koji spajaju glatkoću mascarponea s kremastom kokosa, koji će vas u trenu odvesti u tropima.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Raffaello tiramisu

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U zdjeli dobro izmiksajte mascarpone sir s vrhnjem za šlag dok ne dobijete glatku i kremastu strukturu.
2. Korak Dodajte čašu BAM kokos namaza i kokosovo brašno. Promiješajte da se svi sastojci ravnomjerno sjedine.
3. Korak Tiramisu kekse kratko uronite u mlako mlijeko. Namakanje treba biti dovoljno kratko da kolačići upiju dio mlijeka, ali ostanu čvrsti.
4. Korak U tepsiju prvo rasporedite sloj namočenih kolačića. Dio pripremljene kreme od kokosa ravnomjerno premažite preko kolačića.
5. Korak Nastavite naizmjenično dodavati slojeve kolačića i kokosove kreme dok ne potrošite sve sastojke. Završite slojem kokosove kreme.
6. Korak Završni sloj tiramisua pospite kokosovim brašnom i po želji ukrasite raffaellom.
7. Korak Stavite u hladnjak na nekoliko sati da se okusi prožmu i tiramisu dobije pravu teksturu.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,75 €
Ukupno:
6,75 €

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual