1
Zagrijte pećnicu na 175 °C. Istucite bjelanjke sa šećerom na najvećoj brzini oko 5 minuta ili dok ne dobijete čvrsti snijeg. Pomiješajte suhe sastojke pa ih lopaticom polako dodajte u tučeni snijeg od bjelanjaka. Smjesu ravnomjerno rasporedite po pekaču veličine 16 x 26 cm, koji ste prethodno obložili papirom za pečenje (dno), i pecite 18 minuta. Pečeni biskvit hladite nekoliko minuta u pekaču, a zatim ga izvadite i ohladite na rešetki. Ohlađeni biskvit prerežite na dva jednaka sloja.
2
Dok se biskvit peče, skuhajte kremu od vanilije. Zavrijte 4 dl mlijeka, a ostatak mlijeka miješajte s praškom za puding, žumanjcima, šećerom i pastom od vanilije dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Smjesa se zatim uz stalno miješanje treba uliti u kipuće mlijeko i kuhati nekoliko minuta dok se krema ne zgusne. Kremu ostavite sa strane, dodajte joj maslac narezan na listiće i promiješajte da se sastojci sjedine. Pokrijte plastičnom folijom tako da plastična folija dodiruje kremu i pustite da se ohladi do mlakog.
3
Umiješajte mascarpone, dodajte namaz od kokosa i dobro promiješajte. Ohlađenu kremu od vanilije miješajte ručnim mikserom kako biste dobili glatku kremu. U tri koraka dodajte je siru mascarpone i svaki put promiješajte ručnim mikserom.
4
Donji dio biskvita stavite na podlogu, navlažite ga i namjestite okvir. Premažite ga s nešto manje od polovice kreme i poravnajte površinu. Drugi dio biskvita naopako položite na kremu, navlažite ga i premažite ostatkom kreme. Poravnajte površinu i pospite kremu kokosovim brašnom.
5
Kolač se treba hladiti najmanje 6 sati. Izrežite ga na kocke i ukrasite po želji.