Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Bijeli Mousse u čokoladnim posudicama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6
bijeli mousse u cokoladnim posudicama

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Prilično jednostavan recept za bijeli čokoladni "mousse" u tamnim čokoladnim posudicama.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Bijeli Mousse u čokoladnim posudicama

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6

Sastojci:

  • papirnate posudice (za mafine)
  • kist
  • dekoracija (čokoladne mrvice, zvjezdice, i sl.)

Upute za pripremu:

1. Korak Pripremite kist i papirnate posudice. Kist umočite u čokoladu i nanesite debeli sloj čokolade po unutarnjoj strani svake papirnate posudice. Ostavite da se čokolada potpuno ohladi na sobnoj temperaturi.
2. Korak U međuvremenu pripremite bijeli čokoladni mousse. Bijelu čokoladu nalomite na manje komadiće i rastopite ih u vodenoj kupelji. Ostavite da se malo ohladi.
3. Korak U drugu veću posudu ulijte slatko vrhnje i izmiksajte ga dok ne postane mekano. Blago umiksano slatko vrhnje polako umiješajte u rastopljenu bijelu čokoladu.
4. Korak Sve zajedno miksajte dok smjesa ne postane dovoljno gusta kako bi ju mogli dresirnom vrećicom nanijeti u čokoladne posudice.
5. Korak Nakon što se posudice ohlade, uklonite papirnati omot oko čokolade. Napunite dresirnu vrećicu kremom, odaberite nastavak po želji i započnite s nanošenjem moussea u posudice.
6. Korak Ukrasite po svom ukusu i željama raznim dekorativnim proizvodima. Dobar tek!
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual