Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
tamna cokolada 250 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Tamna čokolada, 250 g

(47 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
5,50 €
s PDV

BAM tamna čokolada vrhunska je tamna čokolada koja sadrži najmanje 55,6 % kakao dijelova. Pripremili smo manje pakiranje koje je savršeno ako vam treba manja količina čokolade. Praktično manje pakiranje čokoladnih kapljica prikladno je za putovanja, a možete ih ponijeti i na posao jer se odlično slažu s raznim voćem i drugim vrstama međuobroka. Pravi okus kakaa i istinski okus gorke čokolade savršen je kao glavni sastojak čokoladnih kolača ili keksa. Čokolada NE sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Više od 55,6 % kakaa

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

BAM tamna čokolada (250 g) u prikladnom malom pakiranju zadivit će vas svojom univerzalnošću jer se zaista može upotrijebiti u većini recepata za čokoladu. Svojim bogatim autentičnim okusom čokolade vaše će slatkiše podići na novu razinu. Može se upotrijebiti i za modeliranje te pripremu čokoladnih ukrasa. Pravi kakao maslac, 55,6% kakao dijelova i prava vanilija daju istinski gorko-sladak okus.

Također je znanstveno dokazano da tamna čokolada sadrži tvari koje pozitivno djeluju na ljudsko tijelo. Još jedan razlog više da posegnete za tamnom čokoladom.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci

Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2297 kJ / 549 kcal
  • Masti36,1 g
    Od toga zasićene 21,6 g
  • Ugljikohidrati46,2 g
    Od toga šećer 43,5 g
  • Vlakna8,1 g
  • Bjelančevine5,1 g
  • Sol0,01 g

Predviđena isporuka:

02. 06. 2023 - 06. 06. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,31 €
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni souffle s mangom

Čokoladni souffle s mangom slastica je koja spaja bogate, dekadentne okuse čokolade sa slatkim i osvježavajućim okusom svježeg manga. Kada govorimo o ovoj slastici, govorimo o klasičnoj francuskoj slastici koja se priprema od rahle i prozračne čokoladne podloge koja je ispunjena okusom manga.

Rolat sa kiselim vrhnjem

Rolada je klasično pecivo koje se priprema tako da se ispeče tanki sloj biskvita koji se zarola s nadjevom po izboru. Jedna od ukusnih verzija ove klasične slastice svakako je rolada s vrhnjem. Priprema rolade s kiselim vrhnjem počinje s biskvitom. Sastojci tradicionalne rolade su šećer, jaja i brašno. No ovaj put ćemo mu dodati i kiselo vrhnje koje će mu dati kremastiji okus.

Američki kolačići s brusnicama

Pred vama je recept za ukusne američke kolačiće s brusnicama (cookies), s hrskavom koricom i mekom jezgrom. Baš kao što bi i trebali biti. Kolačiči su ujedno i slani i čokoladni, a u masu se dodaje BAM pasta od vanilije koja daje nježnu i ugodnu aromu. Apsolutno božanstveno! Kod nas doma djeca ih naprosto obožavaju, a mogu i pomagati u pripremi. Što može biti zabavnije od prljanja ruku i packanja u kuhinji po sivom i kišnom danu? Na sljedećoj proslavi možete ponuditi američke čokoladne kolačiće zajedno s Kinder bueno desertom u čaši. Sa sastojcima recepta možete pripremiti 30 kolačića.

Torta Kinder Bueno

Tko ne voli ove poznate čokoladice s ukusnim nadjevom od lješnjaka? No jeste li ikad mislili da ćete jesti kolač s gotovo identičnim okusom Kinder kreme od lješnjaka? Dok nisam prvi put probala, iskreno ni sama nisam vjerovala. No BAM namaz od lješnjaka dao mi je ideju i ispostavilo se da je gotovo istog okusa kao i nadjev u poznatim čo- koladicama. Tako sam ga pretvorila u kremu i nastala je prekrasna, ne previše slatka torta koja će oduševiti sve sladokusce. Ako vam ponestane vremena za pripremu torte, Kinder bueno desert možete pripremiti u čaši. Sastojci recepta dovoljni su za 8 komada, a Kinder bueno torta se peče u tepsiji promjera 18 cm.

Pite s čokoladom, karamelom i mliječnom kremom

Ne samo da izgledaju ludo – ove su pite božanstvene! Spajaju kombinaciju tamne čokolade, prženih lješnjaka, slane karamele i mliječne kreme. Kako karamele nikad dosta, recept uključuje oba BAM preljeva s karamelom: slani karamel i toffee karamel. Toffee karamel je zbog svoje strukture savršen za istiskivanje, a samim time i za ukrašavanje.Osim vremena pripreme moramo uzeti u obzir i vrijeme hlađenja. Recept zahtijeva 12 sati za hlađenje.  Ljubitelji slanog karamela oduševit će se i drugim našim receptima:

Čokoladna salama

Izgleda kao prava, zar ne? Ova slasna čokoladna salama izazvala je val čuđenja i uzbuđenja zahvaljujući svojem izgledu, koji je zadržala i nakon rezanja. U smjesu uz čokoladu i kekse dodali smo i kakao namaz s lješnjacima i nasjeckane pržene lješnjake. Priprema je prilično jednostavna, a za lijep izgled bit će potrebno malo spretnosti tijekom formiranja mase koja mora biti čvrsto i ravnomjerno uvaljana. BAM kakao namaz s lješnjacima možete koristiti i kod pripreme Ferrero Rocher deserta u čaši. Sastojci recepta dovoljni su za dvije salame.

Domaći keksi s maslacem

Domaći keksići s maslacem imaju neodoljiv okus maslaca, vanilije i badema. 

Torta Chocolate chip cookie

Odlična, kremasta i sočna torta. Kremi od vanilije dodaje se mliječna i bijela čokolada, a sama je krema obogaćena BAM pastom od vanilije. Keksi se skrivaju i u donjoj kremi, a biskvit je natopljen mješavinom mlijeka i Baileysa.

Čokolada u sočnim Jaffa kockicama

Čokolada, biskvit i sočni nadjev od naranče kombinacija je koja okusom jako podsjeća na sočne i svima dobro poznate Jaffa kekse. Možemo ih zvati sočnim kockama od naranče ili Jaffa kockama, oba su naziva prikladna. Za njihovu pripremu ne treba nam puno vremena, no za hlađenje biskvita ipak će vam trebati vremena jer se hladniji lakše drobi.

Čokoladni mousse s kruškom u čaši

Čokoladni mousse s kruškom odlična je slastica koja se može poslužiti i u čaši. Ovaj put pripremamo čokoladni mousse s kruškama. Začinjene kruške s čokoladnom kremom savršena su slastica za jesen i zimu. Dok kuhate kruške, dodajte cimet i rum. Cijeli prostor mirisat će po cimetu i rumu te mu dati svečani i poseban ugođaj iako ga do malo prije nije uopće bilo. Kako je tek kad se kombiniraju s čokoladom i prženim lješnjacima? Nevjerojatno.

Sočna čokoladna torta s jagodama

Sočna čokoladna torta na prvi pogled izgleda poput obične čokoladne torte, ali nije. U čokoladnoj se kremi skriva nježna, jedva uočljiva aroma jagoda, koja okus čokoladne torte podiže na višu razinu. U kremi su i BAM mliječna i tamna čokolada, koje osiguravaju savršenu ravnotežu. 

Čokoladna torta s kremom od čokolade i vanilije

Čokoladna torta, u kojoj se isprepliću okusi čokolade i vanilije, klasik je koji nikada ne razočara. Čokoladna torta sastoji se od sloja čokoladne kreme i sloja kreme od vanilije. Krema od vanilije obogaćena je BAM pastom od vanilije, koja je izvrsna zamjena za mahunu vanilije i iznimno je svestrana. Zahvaljujući pumpici, lakša je za upotrebu i doziranje. Na taj se način posao obavlja brže i s puno manje nereda.

Čokoladni mousse s tučenim vrhnjem

Svi znamo da priprema tradicionalnog čokoladnog moussea u francuskom stilu obično uključuje jaja. Priprema nalaže da za čokoladni mousse umutite žumanjke sa šećerom, dodate otopljenu čokoladu, zasebno istučete bjelanjke i zatim ih vrlo nježno, nježno i opet nježno dodajete kako ne biste uništili sve one savršene male mjehuriće zraka.

Sufle recept ili souffle?

Čokoladni sufle ili čokoladni souffle, osim krem brûlea, jedan je od najomiljenijih raskošnih francuskih deserta. Čini se da je riječ o zahtjevnom desertu (možda i zbog samog naziva), većina slastičara početnika nije svjesna da priprema zvuči mnogo zastrašujuće nego što uistinu jest.

Čokoladni muffini s bananom

Mekani čokoladni muffini s bananom i začinjeni cimetom, brzo su pripremljeni desert i ideja kako konzumirati prezrele banane. S njima biste mogli napraviti i kruh od banana, ali čokoladni muffini od banana definitivno su brža verzija. Temelj za pripremu su glavni sastojci koji se najčešće koriste u pečenju: brašno, šećer i mlijeko. Slijedite li upute pri pripremi, prijeći ćete tanku granicu između toga hoće li vaši čokoladni muffini od banane biti sočni ili će biti presuhi i bez okusa. Za okus čokolade koristili smo BAM tamnu čokoladu koja svojom univerzalnošću može zauzeti mjesto u svakom desertu.

Sirova čokoladna torta za početnike

Slatki čokoladni preljev

Čokoladna salama, kobasica

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
5,00
( 47 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1


Zelo uporabno”

“Very useful”

countryBRIGITA M., 13.05.2023
Pokaži prijevod

“Super uporabna in zelo dobra čokolada. Najbolj pa me veseli, da je brez glutena in jo lahko uporabljajo celiakaši.”

“Super useful and very good chocolate. What I like most is that it is gluten-free and can be used by coeliacs.”

countryMarjeta K., 03.03.2023
Pokaži prijevod
countryMirjana M., 26.11.2022
countryDarinka ?., 24.11.2022

“Oodlično!! ☺️”

“”

countryEva T., 24.11.2022
countryRomea A., 19.11.2022

“Super”

“”

countrySandra V., 18.11.2022
countryDajana ?., 16.11.2022
countryDajana ?., 16.11.2022
countrySara K., 15.11.2022

“Vedno 🔝”

“Always 🔝”

countryValentina K., 15.11.2022
Pokaži prijevod

“Toop”

“Toop”

countryVesna U., 15.11.2022
Pokaži prijevod
countryVesna U., 15.11.2022
countryKarmen K., 08.11.2022
countryOmega plus d.o.o. S., 07.11.2022
countryKatarina S., 04.11.2022
countryAna ?., 28.10.2022
countryKatarina S., 26.10.2022

“Ok”

“”

countryBarbara E., 02.10.2022
countryBISERKA G., 30.09.2022
countryNataša C., 30.09.2022
countryMartina F., 16.09.2022
countryDora K., 14.09.2022

“Zelo dobro”

“”

countryMateja B., 27.07.2022

“Odlicno”

“”

countrycvetka s., 13.07.2022

“Odlično ”

“”

countryIRIS ?., 28.06.2022

“Super čokolada za peko”

“”

countryNuša A., 05.06.2022

“Lepo topljiva ”

“”

countrySilva C., 22.05.2022

“Super”

“”

countryUrška P., 14.04.2022

“Odlična”

“”

countryMiran L., 10.04.2022

“Že preverjeno, super”

“”

countryMajda P., 28.03.2022

“Super”

“”

countryMari L., 28.02.2022

“Top izdelek za pripravo sladic.”

“”

countryPolona Z., 04.12.2021

“Odlicna!”

“”

countryEka B., 19.10.2021

“Big LIKE!”

“”

countryPetra N., 13.10.2021

“supr”

“”

countryMarija K., 08.07.2021

“5”

“”

countrySuzana N., 25.03.2021

“Top izdelek!”

“”

countryNina B., 05.02.2021

“Super”

“”

countryAnita V., 14.01.2021

“Crna je isto za 5”

“”

countryLidija V., 25.11.2020

“Najboljša čokolada”

“”

countryBreda ?., 06.11.2020

“Super”

“”

countryCecilija M., 22.09.2020

“Odlicno 10”

“”

countryAnita A., 10.06.2020

“Najboljša čokolada ”

“”

countryAndreja K., 16.04.2020

“Odlično ”

“”

countryMatevž R., 24.03.2020

“Zelo uporabo”

“”

countryLidija V., 18.03.2020

“Super”

“”

countrykarmen f., 24.01.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual