
Sastojci:
- 130 g BAM tamne čokolade
- 100 g maslaca
- 100 g BAM kakao namaza s lješnjacima
- 100 g keksa Petit Beurre
- 30 g nasjeckanih prženih lješnjaka
- 20 g mljevenih lješnjaka
Izgleda kao prava, zar ne? Ova slasna čokoladna salama izazvala je val čuđenja i uzbuđenja zahvaljujući svojem izgledu, koji je zadržala i nakon rezanja.
U smjesu uz čokoladu i kekse dodali smo i kakao namaz s lješnjacima i nasjeckane pržene lješnjake. Priprema je prilično jednostavna, a za lijep izgled bit će potrebno malo spretnosti tijekom formiranja mase koja mora biti čvrsto i ravnomjerno uvaljana.
BAM kakao namaz s lješnjacima možete koristiti i kod pripreme Ferrero Rocher deserta u čaši.
Sastojci recepta dovoljni su za dvije čokoladne salame.