Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Ferrero Rocher u čaši

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 12
deserti u casi izvrstan su izbor za sve prigode od nedjeljnih deserta do vecih proslava volimo ih zbog jednostavnosti a uvijek izgledaju savrseno

Deserti u čaši izvrstan su izbor za sve prigode, od nedjeljnih deserta do većih proslava. Volimo ih zbog jednostavnosti, a uvijek izgledaju savršeno. Poznate su kuglice hrskave, kremaste i čokoladne, pa sam za kremu pripremila verziju moussea s BAM Kakao namaz s lješnjacima ispod kojeg se krije podloga od keksa, a na vrhu ne nedostaje mliječne čokolade i prženih lješnjaka!

Ako ste ljubitelj slastica u čaši, možete pripremiti i bijeli mousse desert s višnjama.

Sastojci su primjereni za pet čaša (po 2,5 dcl).

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Ferrero Rocher u čaši

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 12

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Izmeljite kekse s lješnjakom i kakaom, dodajte ohlađeni rastopljeni maslac i promiješajte. Rasporedite masu u čaše i lagano pritisnite žlicom.

2. Korak

Umutite 300 g slatkog vrhnja. Namaz pomiješajte sa šećerom u prahu, vanilijom i 100 g vrhnja. S pomoću lopatice umiješajte istučeno slatko vrh- nje u dva koraka. Kremu istisnite u čaše i poravnajte površinu. Stavite na hladno i pripremite preljev.

3. Korak

Zagrijte slatko vrhnje dok ne zavrije i prelijte po čokoladi. Pričekajte jednu minutu, a zatim promiješajte lopaticom dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Ohladite do mlakog i prelijte vrhnjem. Pospite lješnjacima i stavite u hladnjak da se krema učvrsti.

4. Korak

Ohlađeno ukrasite pralinama i poslužite.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,94 €
Ukupno:
26,45 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual