BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Bijeli mousse s višnjama u čaši

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 40 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
bijeli mousse s visnjama u casi

U čašama se skriva nježni mousse od bijele čokolade, a kontrast mu daje nadjev od višnje. Upotrijebili smo konzervirane višnje, a ljeti ih zamijenimo svježima ili trešnjama.

Glavni sastojak je BAM bijela čokolada, koja je savršeno slatka i svestrana. U usporedbi s ostalim čokoladama najviše me oduševljava njezin nježni okus. Oblikovana je u kapljice, što vam omogućava brže otapanje i olakšava doziranje. Umjesto bijelog moussea s višnjama u čaši, možete pripremiti čokoladni mousse u čaši.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Pomiješajte 50 ml soka sa škrobom i miješajte dok ne postignete ujednačenu smjesu; preostali sok zavrijte s višnjama i vanilin šećerom. Smjesu dodajte u kipući sok uz stalno miješanje i kuhajte oko 2 minute. Odložite i ohladite.
2
Na pari otopite bijelu čokoladu s 50 ml slatkog vrhnja. Voda iznad koje topite čokoladu ne smije kipjeti, a posuda s čokoladom ne smije dodirivati vodu. U međuvremenu srednje čvrsto umutite 450 ml slatkog vrhnja i stavite posudu na hladno mjesto.
3
Kad se čokolada ohladi barem do mlakog stanja, u dva koraka s pomoću lopatice umiješajte umućeno vrhnje.
4
Vrećicu za ukrašavanje (dresir vrećicu) napunite kremom. U čaše najprije rasporedite 2 žličice nadjeva od višanja, a zatim istisnite kremu i ponovite postupak. Završite sa žlicom nadjeva od višanja.
5
Deserte hladite najmanje 4 sata, a zatim ih ukrasite po želji.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,68 €
Ukupno:
16,80 €15,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual