NOVO: Preljev Ananas Mango sa 70% udjela voća, koji spaja egzotične okuse ananasa i manga.

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni mousse u čaši

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
mousse od cokolade

Obožavate čokoladu? Ako je vaš odgovor potvrdan, posebno ćete uživati u pripremi čokoladnog moussea u čaši i jedva ćete dočekati kušati rezultat. Čokolada nikada ne razočara, a u čokoladnom mousseu u čaši potpuno će vas oduševiti!

Čokoladni mousse radi se od termički obrađenih žumanjaka, pa se ne trebate strašiti sirovih jaja. Sama je priprema brza i lagana, a većina vremena otpada na samo hlađenje. No svakako se isplati! Od sastojaka iz recepta možete pripremiti 4 čokoladna moussea u čaši od 2 dl.

Čokoladni mousse možete pripremiti i s drugim okusima.

Pripremili smo nekoliko ideja:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Umutite 250 g slatkog vrhnja i stavite na hladno.
2
U posudi zavrijte 200 g slatkog vrhnja. Umutite žumanjke sa šećerom i dodajte kipuće vrhnje uz miješanje. Smjesu ulijte natrag u posudu i kuhajte uz miješanje dok se ne zgusne. Smanjite temperaturu, dodajte pastu od vanilije i čokoladu. Kad se čokolada otopi, kremu ostavite sa strane, pokrijte je plastičnom folijom za hranu i pustite da se ohladi.
3
S pomoću lopatice umiješajte istučeno slatko vrhnje u ohlađenu kremu. Kremu razdijelite u čaše i stavite u hladnjak da se stvrdne. Ukrasite po želji.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,68 €
Ukupno:
26,80 €24,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual