Sastojci:
- 4 dag maslaca
- 225 g BAM tamne čokolade
- 60 g maslaca
- 100 g šećera
- 2 velika jaja
- 225 g brašna
- 1 žličica BAM paste od vanilije
- 1/2 žličice praška za pecivo
- prstohvat soli
- 1 žličica cimeta (po izboru)
- šećer za glazuru
Priprema čokoladnih raspucanca toliko je jednostavna i laka da vam se djeca mogu lako pridružiti. Čokoladni raspucanci poznati su po pukotinama koje nastaju na kolačićima tijekom pečenja. Čokoladni raspucanci su mekani i imaju okus čokolade koji im daje BAM tamna čokolada. Kontrastni keksi uljepšaju vam jutra uz šalicu kave, a zahvaljujući dodanom cimetu, izgledaju sjajno i na Božićom stolu. Pripremljena smjesa može se čuvati u zamrzivaču i samo je odmrznite prije pečenja.
Ljetnu verziju čokoladnih raspucancov prelistajte OVDJE. Za verziju s BAM ruby čokoladom prelistajte ovdje.