BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni raspucanci s BAM ruby čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
cokoladni raspucanci s bam ruby cokoladom

Čokoladni raspucanci tako su dobri i jako su mekani. Njihova priprema toliko je jednostavna da vam mogu pomoći i male dječje ruke. Ovog smo puta dodali BAM ruby čokoladu, koja svojom prirodnom ružičastom bojom, koju daje posebna sorta kakao zrna, i voćno-kiselkastim okusom impresionira svijet slastičarstva. Čokoladni raspucanci voćno-kiselkastog okusa odlično se slažu i s BAM preljevom od malina, koji se može dodati u njih kao nadjev.

BAM slastičarski savjet: U čokoladne raspucance možete dodati i liofilizirano voće u prahu za još izraženiju boju, a liofilizirano voće možete dodati i u tijesto za kekse. 

Čokoladne raspucance možete pripremiti i na druge načine. U nastavku vam dajemo nekoliko naših ideja:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni raspucanci s BAM ruby čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

  • šećer u prahu

Upute za pripremu:

1. Korak U posudi pomiješajte 200 g brašna, sol, prašak za pecivo i bademovo brašno. Zagrijte čokoladu i maslac u vodenoj kupelji. Nakon toga u posebnoj posudi mikserom miksajte jaja i šećer oko pola minute. Dodajte pastu od vanilije, BAM preljev od malina (po želji). Miješajte na najvećoj brzini negdje oko 2 minute. U smjesu ulijte otopljenu čokoladu i maslac te miješajte još 2 minute. Zatim postupno dodajte smjesu suhih sastojaka i miješajte na velikoj brzini 2 minute. Ako je smjesa previše mokra, dodajte još 1,5 do 2 žlice brašna. Oblikujte tijesto u kuglu, zdjelu dobro omotajte prozirnom folijom i stavite u hladnjak na najmanje 3 sata.
1. Korak Kad se smjesa ohladi, zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Od smjese oblikujte kuglice i uvaljajte ih najprije u obični šećer, a zatim u šećer u prahu. Kuglice trebaju biti bogato prekrivene šećerom, inače će se šećer tijekom pečenja otopiti. Pecite 10 do 11 minuta. Izvadite iz pećnice i ostavite kekse na pekaču još 10 minuta, a zatim ih prebacite na rešetku za hlađenje. Divni, mekani i sočni keksi su spremni!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,88 €
Ukupno:
16,92 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual