Sastojci:
- 1 šalica višenamjenskog brašna
- ½ šalice nezaslađenog kakaa u prahu
- ¾ šalice kristalnog šećera
- 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
- 1 čajna žličica pecilnog praška
- ½ čajne žličice soli
- 2 jaja
- 1/3 šalice biljnog ulja
- 2 šalice kokosovog brašna
Koji čokoholičar može odoljeti čokoladi, a kamoli čokoladnim keksima? Ovaj put predstavljamo vam recept za odlične čokoladne raspucance s daškom kokosa.
Čokoladni raspucanci brzi su i jednostavni za pripremu, čak i za potpune početnike. To naravno ne znači, da nisu bogatog okusa! Iznutra su vrlo mekani, a njihova je kora ugodno hrskava pa zato uvijek iznova oduševljavaju i najzahtjevnije čokoholičare! Njihova velika prednost je u tome što ih nije potrebno čuvati na hladnom mjestu pa su stoga više nego prikladni za tople ljetne dane, kada nam hladnjak nije uvijek pri ruci.