BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Domaća čokoladna rolada

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 4 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 13
domaca cokoladna rolada

Znamo orah, pehtragon, rasipnu poticu. Ovaj put predstavljamo vam recept za domaću čokoladnu poticu. Učinite da vaša kuhinja miriše na čokoladu!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 60 dag brašna
  • 25 dag maslaca
  • 4 žlice mlijeka
  • 4 dag kvasca
  • 3 jaja
  • 3 žumanjka
  • 8 dag šećera

Upute za pripremu:

1
Za pripremu tijesta najprije u brašnu napravimo jamicu i ulijemo kvasac dizan u toplom mlijeku (sa žličicom brašna i žličicom šećera). Dodamo maslac (sobna temperatura), šećer, žumanjke i cijela jaja.
2
Umijesimo tijesto i postepeno dodajemo brašno da dobijemo prhko i glatko tijesto. Stavimo ga u posudu i pustimo da se diže na hladnom u hladnjaku.
3
Maslac rastopimo, dodamo brašno, malo ga popržimo i prije nego li požuti dolijemo mlijeko i zakipimo. Bešamel neka bude gust kao i obična krema. Možemo si pomoći metlicom za miješanje da krema postane glatka.
4
Dodamo rastopljenu čokoladu, šećer i vanilin šećer. Kremu ohladimo. Ako je nadjev pregust, razrijedimo ga mlijekom.
5
Stolnjak pospemo brašnom i razvaljamo tijesto u pravokutnik približno 1/2 cm debeo. Namažemo kremom i zarolamo. Prerežemo na pola i stavimo u pećnicu. Pečemo na 170°C od 50 do 60 minuta.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,89 €
Ukupno:
8,90 €8,01 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual