BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni kolač s Whiskeyjem

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
cokoladni kolac s whiskeyjem

BAM Tamna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 55,6% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousse, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Autentičnog je i optimalno gorkog čokoladnog okusa. Recept za čokoladni kolač s okusom Whiskeyja.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladni kolač s Whiskeyjem

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U posudi iznad vodene kupelji rastopite komadiće čokolade i maslac. U rastopljenu čokoladu umiješajte još jaja, mlijeko i Whiskey.
2. Korak Posebno pomiješajte brašno s praškom za pecivo i dodajte još šećer, prstohvat soli te vanilin šećer. Sadržaj zatim električnim mikserom miješajte tako da nastane čokoladna smjesa.
1. Korak Pripremite pladanj, obložen papirom za pečenje, i ulijte u njega masu. Pladanj stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva na približno 45 minuta. Čokoladni kolač s whiskeyjem servirajte ohlađen, po želji ga ukrasite i pospite šećerom u prahu.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual