1
Zagrijte pećnicu na 180 °C. Odvojite žumanjke od bjelanjaka; istucite bje- lanjke u snijeg. Umutite žumanjke sa šećerom, uljem i vodom. Pomiješajte suhe sastojke i prosijte ih u smjesu od žumanjaka. Miješajte ručnim mikserom dok ne dobijete ujednačenu smjesu, a zatim lopaticom umiješajte tučeni snijeg od bjelanjaka. Smjesu ravnomjerno rasporedite po pekaču veličine 18 x 25 cm, koji ste prethodno obložili papirom za pečenje (dno), i pecite 25 minuta. Dok se biskvit peče, pripremite preljev. Pečeni biskvit odmah prelijte čokoladnim mlijekom i ostavite da se ohladi.
2
Sve sastojke za kremu stavite u posudu i promiješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Kremu ravnomjerno rasporedite po ohlađenom bi- skvitu i stavite na hladno da se malo ohladi.
3
Čokoladu otopite zajedno s maslacom na pari i ohladite dok ne postane mlaka. Glazuru ravnomjerno prelijte preko kokosove kreme i stavite na hladno da se čokolada stvrdne. Kolač zatim narežite na kocke i ukrasite po želji.