1
Zagrijte pećnicu na 180 °C. Jaja sa šećerom mutite na najvećoj brzini 10 minuta. Prosijte brašno s kakaom u smjesu od jaja i nježno promiješajte lopaticom. Smjesu ravnomjerno rasporedite po pekaču promjera 18 cm, koji ste prethodno obložili papirom za pečenje (dno), i pecite 15 minuta. Izvadite pečeni biskvit iz pekača i ohladite ga na rešetki.
2
Dok se biskvit hladi, pripremite smjesu za vlaženje i kreme (tamnu, mliječnu, a zatim bijelu). Umutite 450 g slatkog vrhnja i stavite na hladno (150 g za svaku kremu). Na pari otopite čokoladu s 50 g slatkog vrhnja. Listiće želatine 5 minuta namačite u hladnoj vodi. U toploj čokoladi otopite iscije- đenu želatinu i ohladite čokoladu dok ne postane mlaka. S pomoću lopa- tice umiješajte 150 g istučenog slatkog vrhnja. Biskvit stavite na podlogu i namjestite prsten. Navlažite ga kakaom i premažite kremom. Zagladite površinu kreme i stavite tortu u hladnjak da se učvrsti.
3
Dok se prvi sloj kreme hladi, pripremite mliječnu kremu istim postupkom. Ravnomjerno je razmažite preko tamne kreme, poravnajte površinu i stavite u hladnjak da se stvrdne. Na isti način pripremite i bijelu kremu i stavite tortu u hladnjak da se kreme stabiliziraju.
4
kinite prsten s ohlađene torte i ukrasite je po želji.