BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladni popsicle sa slanom karamelom i kikirikijem

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 12
cokoladni popsicle sa slanom karamelom i kikirikijem

Čokoladni popsicle sa slanom karamelom i kikirikijem imaju okus kao poznate Snickers čokoladice. Sastoje se od moussea od mliječne i bijele čokolade, nadjeva od slanog karamele od kikirikija i hrskavog premaza od mliječne čokolade. Za nadjev ćemo koristiti BAM preljev od slane karamele koji je ugodnog slankastog okusa i kremaste teksture te se savršeno slaže s čokoladom i naravno kikirikijem.

Sastojci iz recepta dovoljni su za 8 krem ​​lampica, ali za pripremu su nam potrebna dva silikonska modela za mini lampice (8 x 37 ml).

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Namočite želatinu u hladnoj vodi 5 minuta. Umutiti slatko vrhnje u mekane vrhove. Otopite čokoladu s mlijekom i u njoj otopite ocijeđenu želatinu. U mlaku čokoladu kuhačom umiješajte šlag u dva koraka.
2
Ulijte kremu u vrećicu za maramicu i napunite kalupe do pola. Paletnim nožem povucite kremu na vrh modela.
1
Karamel preljev pomiješati sa kikirikijem i rasporediti po sredini kalupa.
1
Namočite želatinu u hladnoj vodi 5 minuta. Umutiti slatko vrhnje u mekane vrhove. Otopite čokoladu s mlijekom i u njoj otopite ocijeđenu želatinu. U mlaku čokoladu kuhačom umiješajte šlag u dva koraka.
2
Ulijte kremu u vrećicu za piling. U kalupe ubodemo drvene štapiće za popsicles i kremom punimo kalupe od ruba prema sredini. Ulupkamo modelom o pult da se krema lijepo rasporedi i poravnamo površinu nožićem.
3
Zamrznite najmanje 6 sati.
1
Otopite kakao maslac i čokoladu.
2
Preliv ulijte u manji uži lonac. Kad se premaz ohladi na 38–40 °C, pažljivo izvadite zamrznute popsicles iz modela i umočite ih u čokoladni premaz. Sačekamo da se ocijedi višak čokolade i ređamo ih na pleh obložen papirom za pečenje.
3
Popsicles držite u hladnjaku.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,97 €
Ukupno:
19,70 €17,73 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual