Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mangomisu

  • Vrijeme pripreme: 1 ura
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
mangomisu moze biti i lagana slastica s daskom klasicnog tiramisua osim toga ovaj mangomisu bit ce i „kid friendly desert”

Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Mango
misu ili mango-tiramisu kombinacija je klasične talijanske slastice, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće kao što su ploške manga. Mangomisu može biti i lagana slastica s daškom klasičnog tiramisua.

Osim toga, ovaj mangomisu bit će i „kid friendly desert”! Za pripremu ćemo upotrijebiti BAM preljev Mango koji će vas oduševiti svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga.

Voćni pripravak sadrži više od 70 % manga te je savršen kao nadjev za razne slastice ili će svojim izrazitim okusom poboljšati okus sladoleda, torti ili brzo pripremljenih kolača. Možete ga upotrijebiti i za pripremu koktela koji su nezaobilazno piće za vrtne zabave ili ga možete iskoristiti za pojačavanje okusa moussea i drugih krema kao što je mangomisu. Još nekoliko trikova i savjeta kako da tiramisu doista uspije.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mangomisu

  • Vrijeme pripreme: 1 ura
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

  • 220 g šećera
  • 3 jaja
  • 750 g mascarpone sira
  • 350 g „baby” piškota
  • 225 g neslanog maslaca
  • 3 listića želatine
  • 3 manga
  • BAM bijela čokolada

Upute za pripremu:

1. Korak

Električnom miješalicom na srednjoj brzini tucite jaja dok ne postanu blijeda i pjenasta. Istucite mascarpone. Usitnite kolačiće u multipraktiku dok ne dobijete mrvice. Otopite maslac u loncu na srednje jakoj vatri dok ne postane orašast i mirisan. Dodajte piškotima i miješajte.

2. Korak

Polovicu smjese utisnite na dno čaša za posluživanje. Polovicom smjese od mascarponea prekrijte podlogu od piškota. Želatinu 5 minuta namačite u zdjeli s hladnom vodom kako bi omekšala. U tavu dodajte pire od manga i pustite da zavrije na srednje jakoj vatri. Želatinu ocijedite od viška vode i dodajte u pire od manga.

3. Korak

Maknite s vatre i miješajte dok se želatina ne otopi i poveže. Ostavite sa strane i ohladite na sobnoj temperaturi, a zatim prelijte preko smjese s mascarponeom. Stavite u hladnjak na 30 minuta ili dok se ne stisne. Preostalu smjesu od piškota dodajte na sloj manga.

4. Korak

Mangomisu pokapajte BAM preljevom Mango i prelijte otopljenom BAM bijelom čokoladom.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-7,82 KN
Skupaj:
70,34 KN

O avtorju

Urša R.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual