100% sigurno online plaćanje
BAM PREMIUM kakao namaz oduševit će one koji ne uživaju u proizvodima životinjskog podrijetla, kao i sve ostale ljubitelje lješnjaka, svojim božanstvenim okusom i nevjerojatno kremastom teksturom jer namaz sadrži čak 50 % lješnjaka. Čokoladni je namaz veganski, ne sadrži palmino ulje ni GMO i njihove derivate. Izvrstan je uz palačinke, na žlicu ili u pripremi slastica (npr. kao dodatak kremi za torte). Namaz isto tako ne sadrži gluten.
Za sve slatkoljupce namaza od čokolade i lješnjaka pripremili smo vrhunski BAM Premium veganski čokoladni namaz u internetskoj trgovini Mojačokolada.hr koji će vas u potpunosti oduševiti svojim slasnim okusom. Namaz je rađen po pomno dorađenoj recepturi koja daje iznimno kremastu i glatku teksturu te pravi okus pečenih lješnjaka.
PREMIUM kakaoi namaz dostupan na Mojačokolada.hr (200 g) osim pravog kakaa u prahu sadrži čak 50 % lješnjaka, pa ima vrlo bogat okus čokolade i lješnjaka. Proizvod je veganski, pa je prikladan za sve koji ne jedu životinjske proizvode, kao i za sve ostale koji vole bogatu kombinaciju kakaa i lješnjaka. Ne sadrži dodane masti, već samo prirodne masti koje se nalaze u lješnjacima. Ne sadrži ni GMO i njihove derivate.
Veganski kakao namaz pakiran je u lijepu staklenku, pa je prikladan i kao dar. Može se upotrijebiti u pripremi raznih krema za torte ili kolače i muffine, izvrstan je kao namaz za palačinke ili kruh, a najbolji je na žlicu.
Mogućnosti su beskonačne, prepustite se mašti i okusima!
Pasta od lješnjaka (min. 50% lješnjaka), šećer od trske, manje mastan kakao u prahu (4,5 %), emulgator: suncokretov lecitin.
Proizvod može sadržavati tragove soje, mlijeka, badema, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića i sezama.
Namaz čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a namaz izložen izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.