BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Recept 2u1: Proteinske palačinke

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 16
recept 2u1: proteinske palacinke


Recept za super proteinske palačinke bez glutena.



Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 4 dl biljnog mlijeka
  • cimet
  • šalica namočenih grožđica
  • za vezivo: 1 domaće jaje ili 1 zrela zgnječena banana
  • prstohvat soli (solni cvijet)
  • 2 pune žlice bjelančevina po želji
  • 3 jušne žlice ekološkog kokosovog brašna
  • BAM namaz
  • 2 jaja
  • prstohvat soli
  • 2 žlice rastopljene kokosove masti
  • 3 dcl zobenog mlijeka (može i rižino)
  • 100 g pirovog brašna (može i heljdinog ili zobenog)
  • 1 puna žlica bjelančevina po želji
  • 100 g pšeničnog brašna
  • BAM namaz

Upute za pripremu:

1
Sve sastojke pomiješamo u glatku masu. Ta masa je malo gušća od obične mase za palačinke.
2
U tavi rastopimo punu žlicu kokosovog maslaca, višak masti izlijemo u šalicu i dodajemo ju kasnije.
3
U toplu tavu ulijemo masu za palačinke koja ne smije sezati do ruba tave (tako ćete palačinku lakše okrenuti).
4
Palačinka neka bude deblja od klasične. Na svaku palačinku, dok ju pečemo, istresemo malo grožđica i zapečemo ju s obje strane.
5
Za točku na i: Palačinku namažite najboljim BAM na
1
U posudi izmiksamo jaja, brašno, bjelančevine, zobeno mlijeko (3 dcl je okvirna količina, ako je masa pregusta postepeno ga dodajemo do željene gustoće), kokosova mast i sol.
2
Miksamo toliko dugo do masa ne postane glatka, bez grudica. Smjesa mora biti malo gušća, ali i dalje tekuća.
3
U toplu tavu ulijemo masu za palačinke koja ne smije sezati do ruba tave (tako ćete palačinku lakše okrenuti).
4
Palačinka neka bude deblja od klasične. Na svaku palačinku, dok ju pečemo, istresemo malo grožđica i zapečemo ju s obje strane.
5
Za točku na i: Palačinku namažite najboljim BAM namazom.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,68 €
Ukupno:
16,80 €15,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual