
Sastojci:
- BAM Mješavina za čokočadni souffle
- 3 jaja
- 115 g BAM temne čokolade, stopljene
- Stopljeno maslo za namastitev modelov
- Sladkor za posipanje modela
- BAM Premium kakao namaz
- šaka BAM liofiliziranih malina
@bam_chocolate1 Try this recipe for raspberry soufflé, combining rich chocolate and refreshing raspberries! The perfect dessert for all chocolate lovers, made quickly and easily. Watch the video and bake the souffle like a true master. ? INGREDIENTS: - BAM souffle mix - 3 eggs - 115 g BAM dark chocolate, melted - Melted butter to grease the moulds - Sugar to sprinkle on the moulds - BAM Premium Cocoa Spread - Handful of BAM freeze-dried raspberries #mychocolate#mychocolatess #souffle#soufflerecipe #raspberry #malinovsouffle #chocolocouffle #chocolatnisouffle ♬ original sound - BAM - Become A Master
Upute za pripremu:
1
2
3
V zmes umiješaj 115 g stopljene BAM temne čokolade. Mešanicu zatim postavite u hladnjak na 15 minuta.
4
Modelčke napunjene do polovice s pripremljenim souffle zmesjo.
5
Na sredino svakog modela dodajte žlico BAM Premium kakvog namaza.
6
Nato modelčke napolni do vrha s preostalo souffle zmesjo.
7
Souffle peći prethodno ogreti peći 10-15 minuta, ali dok se souffle ne naraste i na vrhu bude lijepo zapečeno skorjo.
8
Pečene souffleje vzemi iz pećice i ih posuj z BAM liofiliziranim malinama.
9
Postrezi odmah, dok su souffleji še topli u puhasti.