1
Okrugli lim za pečenje obložite papirom za pečenje. U velikoj zdjeli najprije pomiješajte suhe sastojke s brašnom, prosijanim brašnom, kakaom, šećerom i praškom za pecivo. U maloj zdjeli s električnim mikserom dobro izmiješajte vlažne sastojke - jogurt, ulje, jaja i dodajte vanilin šećer. Kad se vlažni sastojci potpuno pomiješaju, dodajte ih suhim sastojcima u veću zdjelu i lagano miješajte, uz lagano dodavanje već kuhane kave. Kad su sastojci potpuno natopljeni, smjesu podijelite na dva jednaka dijela. Prvo ispecite prvu polovicu u okrugloj posudi za pečenje, a drugu polovicu kad se peče. Pecite na 175 ° C oko 35-40 minuta. Možete provjeriti je li biskvit pečen čačkalicom tako da ga zalijepite na sredinu tijesta. Ako na čačkalici postoje komadići tijesta, onda tijesto još nije pečeno. Ako je čačkalica potpuno suha ili je na njoj vrlo malo suhih komada tijesta, peče se. Nakon što je biskvit pečen, pričekajte oko 30 minuta da se ohladi, a zatim ga izvadite iz posude za pečenje.