BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Trostruka čokoladna krema

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 8
 trostruka cokoladna krema

BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Recept za izradu trostruke čokoladne kreme od tri glavne vrste čokolade.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Upute za pripremu:

1
U loncu zakipite vrhnje i po dužini prerezanu te nalomljenu grančicu vanilije. Uklonite s vatre i ostavite da odstoji približno 10 minuta.
2
Sve tri vrste čokolade odvojeno rastopite u mikrovalnoj pećnici ili nad parom. Odvojite žumanjke od bjelanjaka i svakoj vrsti rastopljene čokolade dodajte 2 žumanjka.
3
Smiješajte još šećer te prstohvat soli i trećinu mješavine dodajte svakoj čokoladnoj smjesi. Miješajte sve dok se šećer ne rastopi.
4
Odvojeno stavite čokoladne kreme u vodenu kupelj i miješajte dok se ne zgusnu. Čokoladne kreme zatim po slojevima slažite u šalice i stavite ih u hladnjak na nekoliko sati kako bi se stvrdnule.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual