Sastojci:
sastojci
- 4 dcl slatkog vrhnja
- 1 čajna žličica paste od vanilije
- 100 g grubo naribane tamne čokolade
- 100 g grubo naribane mliječne čokolade
- 100 g grubo naribane bijele čokolade
- 6 jaja
- 100 g šećera
- prstohvat soli
BAM mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Recept za izradu trostruke čokoladne kreme od tri glavne vrste čokolade.