Iskoristi promo kodu WELCOME5 ✨

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutenaBez glutena
  • PreporučujemoPreporučujemo
mlijecna cokolada 1 kg
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Mliječna čokolada, 1 kg

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
(211 Ocjena)
Na zalihama

Predviđena isporuka:

17. 12. 2024 - 19. 12. 2024
Odabrana količina nije na zalihama
21,90 €
(21,90 €/kg)
s PDV

Proteinski namaz od kokosa, 200 g

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
8,90 €
s PDV

Hrskavi pistacijin proteinski namaz

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
12,90 €
11,90 €
s PDV
-8%
100% korisnika ocijenilo je ovaj proizvod sa
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating

100% sigurno online plaćanje

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Čokolada je BEZ glutena.

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Jednostavno za upotrebu

Više od 35,1 % kakaa

Više od 35,1 % kakaa

Porijeklo: Njemačka

Porijeklo: Njemačka

Kolekciju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu slastica BAM sastavili smo od pažljivo izabranih čokolada te kakaa, vrhunske kvalitete i prevjereno odličnog okusa. BAM proizvodi namijenjeni su pripremi vrhunskih slastica odličnog izgleda i iznimnog okusa, također doma. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna mliječna čokolada u kapljicama.

BAM Mliječna čokolada (1 kg) oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Naše najveće pakiranje BAM mliječne čokolade pogodno je kada vam je potrebna veća količina čokolade za pripremu raznih slastica, čokoladnih ukrasa, krema, preljeva, keksa ili drugih kremastih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Sastojci

Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.

Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2356 kJ / 563 kcal
  • Masti36,2 g
    Od toga zasićene 21,8 g
  • Ugljikohidrati50,9 g
    Od toga šećer 49,9 g
  • Vlakna2,1 g
  • Bjelančevine7 g
  • Sol0,21 g
  • Neto težina:1000 g
  • Dimenzije:31 cm x 21 cm x 5 cm
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Torta od tri vrste čokolade

Što je bolje od čokolade? Tri vrste čokolade. Torta se sastoji od tankog sloja biskvita i tri nježne kreme iz kolekcije BAM čokolada: tamne, mliječne i bijele. Istina, na prvi pogled se čini kao jako puno čokolade, ali recept sam sastavila po svom ukusu i prilagodila količine tako da torta ne bude preslatka. Ako želite slađu tortu, malo povećajte količinu čokolade. Možete se zasladiti i BAM čokoladnom tortom. Količine u receptu su dovoljne za 8 komada pečenih u kalupu za torte promjera 18 cm.

Čokoladne kuglice s Kinder Bueno nadjevom

Čokoladne kuglice s Kinder Bueno nadjevom rade se od bijele čokolade, BAM namaza od lješnjaka, keksa, lješnjaka i kondenziranog mlijeka. BAM namaz od lješnjaka namaz je koji odmah nakon kušanja podsjeća na nadjev u čokoladicama Kinder Bueno. Uvjereni smo da poznati okus čokoladica Kinder Bueno ne treba dodatno opisivati. Namaz je napravljen po izvrsnoj recepturi koja daje kremasti i glatki namaz punog okusa koji će podići okus čokoladnih kuglica.

Pita s mousseom od čokolade

Pita s mousseom od čokolade tako je čokoladna, tako prozračna, tako bogata, tako kremasta. Pita s mousseom od čokolade apsolutno je savršena i nevjerojatno jednostavna za napraviti! Nadjev za čokoladnu pitu sastoji se od samo nekoliko osnovnih sastojaka: čokolade, marshmallow bombona, maslaca, mlijeka, vrhnja, paste od vanilije, a za podlogu se upotrebljavaju Oreo keksi.

Čokoladna torta bez pečenja

Ovo može postati vaš novi najbolji recept za čokoladnu tortu bez pečenja. Sa super vlažnom i mekom unutrašnjošću, a u isto vrijeme laganom teksturom i jednostavnom pripremom, spašava vas u mnogim situacijama: bilo da se radi o nenajavljenom posjetu ili zadovoljava želju za slatkim, a da pritom ne potrošite gotovo pola dana, gdje vas na kraju čeka brdo prljavog posuđa. Sastojci također olakšavaju pripremu, jer se čokoladni kolač bez pečenja priprema od samo šest sastojaka.

Preljev za torte s mliječnom ili tamnom čokoladom

Čokoladni preljiv za torte mješavina je čokolade i toplog slatkog vrhnja, najčešće u omjeru 1: 1. Preljev za torte, koji bi trebao biti gladak, svilenkast i sjajan, osnovni je dio svake slastičarske kuhinje. Priprema nije samo laka i brza, već je i njegova upotreba iznimno svestrana. Čokoladni preljev za tortu prikladan je za namakanje, na primjer, kod pripreme kokosovih kockica ili „čupavaca“, prikladan je kao namaz, glazura ili kao preljev. Mogućnosti korištenja su praktički beskrajne! Međutim, kako bi se čokoladni preljev lijepo i dramatično prelio preko vaše omiljene torte, pripremit ćemo ga slično čokoladnom ganacheu. Ovaj put ćemo za preljev koristiti mliječno i tamnu čokoladu. Preljev od tamne čokolade savršeno pristaje na tortu crna šumica, dok preljev od mliječne čokolade obožava kinder bueno tortu.

Browniji sa slanom karamelom

Kako zvuči recept za domaće brownije s keksima, preljevom od slane karamele, posuti svježe mljevenom morskom soli? Raskošan okus razmazit će tvoje nepce, a sama priprema nije toliko zahtjevna koliko zvuči. Ovaj put nećemo dodavati slani preljev od karamele u sam biskvit, već ćemo pečene brownieje preliti kremom koja ima teksturu preljeva. Kad se izreže na komade, preljev će se nježno razliti po rubovima, što će browniejima dati poseban okus.

Cake pops recept za tortice na štapiću

Sve popularnije tortice na štapiću ili cake pops prikladne su za sve prigode, a u zadnje vrijeme na rođendanskim proslavama zasjenile su, pa čak i zamijenile, klasičnu tortu. Pripremila sam recept za tortice s biskvitom od vanilije, a izvrsnu aromu vanilije daje BAM pasta od vanilije. Ako se ove poznate tortice bojiš pripremiti jer misliš da nećeš moći oblikovati savršenu kuglicu, tvojim je brigama došao kraj. Kuglice je najlakše oblikovati kad se biskvit ohladi. Tada će masa biti podatnija te će se lakše oblikovati. Ako te uz to brine da će masa biti preteška te će kuglica pasti sa štapića, otkrit ću ti još jedan trik. Štapić namoči u rastopljenu čokoladu, a zatim na njega natakni kuglicu. Čokolada će osigurati da tvoja savršeno oblikovana kuglica ostane na mjestu.

3 razloga zašto je domaća topla čokolada tako omiljena

Prilikom kupovine BAM proizvoda možete koristiti kod RECEPT koji vam donosi 10% popusta.

Čokoladna torta sa sirom

Odličan recept za čokoladnu tortu sa sirom. BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele.

Čokoladne praline s lješnjacima

Recept za čokoladne praline s lješnjacima. BAM Premium pečeni cjeloviti lješnjaki impresionirat će vas svojim autentičnim okusom lješnjaka, hrskavosti i definitivno s mnogim mogućnostima korištenja u pečenju i kuhanju kod kuće. Idealni su za upotrebu u slatkim i slanim jelima. Od njih možemo pripremiti izvrsni domaći maslac od lješnjaka ili namaze, koji se mogu obogatiti drugim sastojcima poput kakaa. Vrhunski lješnjaci obogaćuju okus vaših peciva, kolača, sladoleda, pita i kolačića. Uz donji recept za praline s lješnjakom, možete pripremiti praline za osam osoba.

Čokolada s rižom

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Recept za odličnu domaću čokoladu od riže.

Čokoladne napolitanke s orasima

BAM Mliječna čokolada oduševit će vas svojom univerzalnošću, budući da ju možete upotrijebiti pri većini čokoladnih recepata. Idealna je za pripremu krema, ganachea, mousseova, sladoleda, keksa, biskvita i drugih kremastih čokoladnih struktura. Možemo je koristiti i za kalupiranje i pripremu čokoladnih dekoracija. Čokolada sadrži barem 35,1% kakao dijelova, pravi kakao maslac i pravu vaniliju, što se odražava u autentičnom čokoladnom okusu. Iznimno je kremasta i finog je okusa karamele. Recept za izradu čokoladnih napolitanki s orasima.

Čokoladne pahuljice

Recept za čokoladne pahuljice s BAM kakaom u prahu. BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Čokoladne palme s orasima

Recept za pripremu čokoladnih palmi s orasima.

Čokoladni kroasani

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
mlijecna cokolada 1 kg
21,90 €