BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pita s mousseom od čokolade

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
pita s mousseom od cokolade

Pita s mousseom od čokolade tako je čokoladna, tako prozračna, tako bogata, tako kremasta. Pita s mousseom od čokolade apsolutno je savršena i nevjerojatno jednostavna za napraviti! Nadjev za čokoladnu pitu sastoji se od samo nekoliko osnovnih sastojaka: čokolade, marshmallow bombona, maslaca, mlijeka, vrhnja, paste od vanilije, a za podlogu se upotrebljavaju Oreo keksi.

Pita s mousseom od čokolade pita je za sve prave čokoholičare. Lagana je. Bogatog je okusa. Pita s mousseom od čokolade jednostavno je čokoladna.

Kako bi pita s mousseom od čokolade bila stvarno lagana, potrebno je slatko vrhnje dobro umutiti. Zadatak zvuči jednostavno, ali stvari lako mogu poći po krivu. Ako želimo da se vrhnje jako dobro umuti, potrebno ga je dobro ohladiti. Pritom ne smijemo zaboraviti na pjenjače i posudu u kojoj ćemo ga tući. I taj pribor treba biti uistinu dobro ohlađen.

Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu kupnju.

Pri miješanju dodajemo vanilin šećer jer će se bolje umutiti. Zatim počnite mutiti na srednjoj brzini, tako da mutite oko jednu minutu, a potom nastavite mutiti maksimalnom brzinom. Mutite toliko dugo dok se ne počnu stvarati vrhovi i dok se polako ne izgubi „mokri sjaj”. Zatim prestanite mutiti jer će se daljnja struktura postići miješanjem s čokoladnom kremom koja se priprema za pitu s mousseom od čokolade.

Ljubitelji moussea od čokolade mogu pripremiti i:


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pita s mousseom od čokolade

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U veliku tavu dodajte maslac, mlijeko, BAM mliječnu čokoladu, BAM crnu čokoladu i marshmallow bombone. Zagrijte na laganoj vatri uz stalno miješanje dok se čokolada i marshmallow bomboni ne otope. Budite strpljivi, marshmallow bombonima može trebati dosta vremena da se otope. Maknite smjesu s vatre, umiješajte BAM pastu od vanilije i ulijte u veliku zdjelu za miješanje. Ostavite da se ohladi na sobnu temperaturu, to će trajati oko 45 – 60 minuta. Umutite slatko vrhnje za tučenje tako da dobijete jako čvrste vrhove. Umiješajte u hladnu čokoladnu smjesu.
2. Korak Čokoladnu smjesu ulijte u pripremljenu smjesu zdrobljenih Oreo kolačića (mješavina je dostupna u gotovo svakoj trgovini). Čokoladnu smjesu rasporedite u ravnomjernom sloju. Pitu s mousseom od čokolade hladite u hladnjaku još tri sata.
1. Korak Umutite slatko vrhnje sa šećerom tako da dobijete čvrste vrhove. Rasporedite preko pite s mousseom od čokolade, ukrasite BAM pucketajućom čokoladom i narežite.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-7,53 €
Ukupno:
67,77 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual