BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladna torta bez pečenja

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
cokoladna torta bez pecenja

Ovo može postati vaš novi najbolji recept za čokoladnu tortu bez pečenja. Sa super vlažnom i mekom unutrašnjošću, a u isto vrijeme laganom teksturom i jednostavnom pripremom, spašava vas u mnogim situacijama: bilo da se radi o nenajavljenom posjetu ili zadovoljava želju za slatkim, a da pritom ne potrošite gotovo pola dana, gdje vas na kraju čeka brdo prljavog posuđa. Sastojci također olakšavaju pripremu, jer se čokoladni kolač bez pečenja priprema od samo šest sastojaka.

Mliječna i tamna čokolada daju mu okus, čvrsto tučeno vrhnje i konzervirano mlijeko daju sočnost, a keksi i maslac teksturu.

Sastojci su dovoljni za osam komada torte, u tepsiji za pečenje promjera 23 cm. Ako imate veću ili manju tepsiju, nema potrebe prilagođavati sastojke. Ako je tepsia manja, komadići torte bit će veći, a ako je veći, bit će manji.

BAM savjet: tepsiju u kojoj ćete pripremati čokoladnu tortu obložite papirom za pečenje. Tako ćete tortu lakše izvaditi iz obruča i poslužiti. 

Čokoladu možete zamijeniti i Oreo keksima i tako pripremite Tortu bez pečenja s Oreo keksima.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladna torta bez pečenja

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zgnječite čajne kekse kuhinjskim robotskim aparatom ili čekićem i plastičnom vrećicom. Čokoladu otopite zajedno s maslacem na vodenoj kupelji.
2. Korak Kad se čokolada otopi i malo ohladi, dodajte čvrsto tučeno slatko vrhnje i kondenzirano mlijeko. Lagano promiješajte da se sastojci sjedine u jednoličnu smjesu. Kad se smjesa dobro izmiješa, izlijte je u zdjelu u kojoj smo zdrobili čajne kekse. Smjesu dobro promiješajte.
3. Korak Lim za pečenje u kojem ćemo hladiti čokoladnu tortu bez pečenja obložite papirom za pečenje. Zatim u nju ulijte pripremljenu smjesu od čokolade i keksa pa je lagano pritisnite vilicom. Tako pripremljeno, prekrijte folijom i čuvajte u hladnjaku najmanje 6 sati. Kad se ohladi, spremna je za posluživanje! No prije posluživanja možete je posipati kakaom u prahu i dodati pržene lješnjake, crispy ili pucketajuću čokoladu. Dobar tek!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,58 €
Ukupno:
32,22 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual