BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Preljev za torte s mliječnom ili tamnom čokoladom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 4
preljev za torte s mlijecnom ili tamnom cokoladom

Čokoladni preljiv za torte mješavina je čokolade i toplog slatkog vrhnja, najčešće u omjeru 1: 1. Preljev za torte, koji bi trebao biti gladak, svilenkast i sjajan, osnovni je dio svake slastičarske kuhinje. Priprema nije samo laka i brza, već je i njegova upotreba iznimno svestrana. Čokoladni preljev za tortu prikladan je za namakanje, na primjer, kod pripreme kokosovih kockica ili „čupavaca“, prikladan je kao namaz, glazura ili kao preljev. Mogućnosti korištenja su praktički beskrajne! Međutim, kako bi se čokoladni preljev lijepo i dramatično prelio preko vaše omiljene torte, pripremit ćemo ga slično čokoladnom ganacheu. Ovaj put ćemo za preljev koristiti mliječno i tamnu čokoladu. Preljev od tamne čokolade savršeno pristaje na tortu crna šumica, dok preljev od mliječne čokolade obožava kinder bueno tortu.


Količina preljeva prikladna je za dvoslojnu tortu promjera 20 cm.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Tiktok mojacokolada

Upute za pripremu:

1
Doziranu čokoladu stavite u staklenu ili metalnu zdjelu. Ako radite tamni preljev za torte, dodajte tamnu čokoladu, ako pravite preljev s mliječnom čokoladom, dodajte mliječnu čokoladu.
2
Pustite vrhnje da zavrije. Zatim ga prelijte preko čokolade.
3
Pokrijte zdjelu plastičnom folijom i ostavite stajati 2 minute. Zatim lagano miješajte špatulom dok se sastojci ne sjedine u glatku čokoladnu smjesu.
4
Zatim ponovno prekrijte čokoladnu smjesu plastičnom folijom. Položite je izravno na površinu ganachea. Pričekajte da se ohladi i zgusne prije nego što je upotrijebite kao preljev za torte. Nemojte ga čuvati u hladnjaku za to vrijeme.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-5,18 €
Ukupno:
51,80 €46,62 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual