BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokoladne pahuljice

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
cokoladne pahuljice

Recept za čokoladne pahuljice s BAM kakaom u prahu. 

BAM kakao u prahu je tople crveno-smeđe boje te ukusnog čokoladnog okusa. Osnovu kakaa tvore zrna kakaa iz Zapadne Afrike, a dodatan okus i začin daju mu zrna iz ostalih dijelova Afrike, Azije i Južne Amerike. Vrlo fina tekstura omogućava jednostavno miješanje. Idealan je za pripremu biskvita, kolača, sladoleda i drugih slastica.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Čokoladne pahuljice

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U posudi izmiješajte brašno, kakao, prašak za pecivo i sol. U drugoj posudi tucite maslac dok ne postane potpuno gladak (preporučujemo električni mikser jer je lakše i brže).
2. Korak Dodajte mu šećer i promiješajte. Tijekom miješanja dodajte još jaja i pastu od vanilije. Smanjite brzinu miksera i dodajte brašnastu smjesu iz prve posude.
3. Korak Miješajte dok ne oblikujete mekano tijesto. Umiješajte i komadiće čokolade.
4. Korak Posudu s tijestom stavite u hladnjak na približno 1 sat, kako bi se tijesto ohladilo. Kad je tijesto spremno, oblikujte kuglice i uvaljajte ih u šećer u prahu.
5. Korak Pekač obložite papirom za pečenje i na njega stavite kuglice. Pecite na 175 stupnjeva oko 12 minuta, dok kolačići ne postanu dovoljno čvrsti na dodir i napuhani.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual