BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Čokolada s rižom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 5
cokolada s rizom

BAM mliječna čokolada je univerzalna, vrhunska belgijska čokolada proizvođača Barry Callebaut s barem 35,1% kakao dijelova. Idealna je za kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj, kremastoj mliječnoj čokoladi s daškom karamele. Recept za odličnu domaću čokoladu od riže.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Upute za pripremu:

1
Mliječnu čokoladu i onu za kuhanje razlomite na male komadiće. Dodajte 4 žlice ulja i čokoladni namaz.
2
Sadržaj u loncu rastopite iznad vodene kupelji i miješajte dok masa ne postane posve glatka. Lonac maknite i u smjesu umiješajte ekspandiranu rižu.
3
Čokoladnu masu zatim stavite u kalupe i stavite ih u hladnjak na nekoliko sati da se čokolada stvrdne.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual