Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
cheesecake s bijelom cokoladom i pecenim ljesnjacima

Recept za cheesecake s bijelom čokoladom in pečenim lješnjacima.

BAM premium prženi lješnjaci iznimno su hrskavi i ukusni prženi lješnjaci sorte Tonda di Giffoni, odlično se kombiniraju s domaćim slasticama i u svojoj kuhinji ih možete upotrijebiti na mnoge različite načine. Lješnjaci upotpunjavaju okus peciva, keksa, torti, sladoleda i pita.


ČOKO-SAVJET: umjesto mascarpone kreme možete koristiti mješavinu za cheesecake.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Cheesecake s bijelom čokoladom i pečenim lješnjacima

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Kekse u blenderu meljite dok se ne dobijete smjesu nalik grubom pijesku. Prebacite u posudu. Zatim u blenderu sameljite pečene lješnjake, kako biste dobili istu teksturu, može biti i nešto većih komada. U mljeveni keks dodajte lješnjake i otopljeni maslac te izmiješajte. Trebali biste dobiti teksturu nalik vlažnom pijesku.
2. Korak Dodajte otopljenu čokoladu i promiješajte.
3. Korak Prebacite u pekač obložen papirom za pečenje i oblikujte dno. Za ravnomjernu raspodjelu smjese možete koristiti ravno dno čaše. Stavite u hladnjak dok pripremate kremu.
4. Korak Kremni sir, šećer i pastu od vanilije miješajte ručnom miješalicom.
5. Korak Dodajte otopljenu bijelu čokoladu i opet miješajte ručnom miješalicom.
6. Korak Dodajte kremfix učvršćivač i miješajte još dodatnih nekoliko minuta.
7. Korak Prelijte preko dna od keksa i stavite u hladnjak na najmanje 2-3 sata. Po želji po vrhu pospite drobljenim lješnjacima i otopljenom čokoladom.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,43 €
Ukupno:
30,86 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual