Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Najprodavaniji
  • Bez glutena
mjesavina za cheesecake 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mješavina za Cheesecake, 200 g

(92 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
5,90€
5,02 €
s PDV

BAM Mješavina za Cheesecake nadjev je izvrsna mješavina za pripremu cheesecake slastica kod kuće. Od ove smjese ćete dobiti ukusnu, pjenastu i laganu Cheesecake kremu, bez pečenja. Priprema je vrlo jednostavna, smjesu pomiješate s vodom i istučenim slatkim vrhnjem. Cheesecake nadjevu možete dodati i dno od keksa ili biskvit te još dodatno obogatiti svježim voćem ili voćnim kompotom. Uz Cheesecake nadjev odlično paše i naš Namaz od lješnjaka ili pistacija! Mješavina je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus te brzu i jednostavnu pripremu vaše Cheesecake slastice? Za vas smo pripremili odličnu mješavinu za Cheesecake nadjev.

BAM mješavina za cheesecake (200 g) oduševit će vas svojom jednostavnom i iznimno brzom pripremom. Od mješavine ćete dobiti izvrstan pjenasti nadjev koji možete upotrijebiti za pripremu cheesecake torti, slastica u čaši ili kao nadjev pita. Cheesecake nadjev ne morate dodatno peći, zbog toga je pripremanje slastica još brže.

Mogućnosti za upotrebu je puno, samo se prepustite mašti i nastat će odlične slastice.

Sastojci

Šećer, quark u prahu, životinjska želatina (goveđa), modificirani škrob, sredstvo za reguliranje kiselosti: limunska kiselina (E330), dehidriran glukozni sirup, arome.

Može sadržavati tragove soje.

Uvjeti čuvanja

Mješavinu za Cheesecake čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a Mješavina za Cheesecake izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1650 kJ / 390 kcal
  • Masti0,6 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati81,4 g
    Od toga šećer 75,6 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine13,1 g
  • Sol0,11 g
  1. Mješavinu za Cheesecake (200g) dobro pomiješajte s 500ml vode (10-15C).
  2. Nezaslađeno vrhnje (500g) u posebnoj posudi istucite i postepeno ju dodajte u Mješavinu za Cheesecake s vodom.
  3. Smjesu prebacite u odgovarajuće kalupe i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta.

Za pripremanje manjih količina može se odgovarajuće prilagoditi količinu mješavine, vode i istučenog vrhnja. Preporučujemo da cheesecake nadjev obogatite svježim voćem ili kompotom, možete također dodati i dno od keksa ili domaći biskvit i napraviti pravu Cheesecake tortu! Mogućnosti za upotrebu je puno, samo se prepustite mašti i nastat će odlične slastice. Pripremljen Cheesecake čuvajte u hladnjaku.

Predviđena isporuka:

08. 02. 2023 - 10. 02. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,31 €
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Cheesecake kocke bez pečenja

Jednostavne cheesecake kocke bez pečenja neodoljivo su kremastog okusa koji je obogaćen svježim okusom jagode. Kako bi priprema bila zaista laka, ne trebaju se peći. Cheesecake se oduvijek činio kao moderan desert za posebne prigode, ali već kod prve pripreme uvidjet ćete da ga je zapravo jednostavno pripremiti te da to nije slastica koja je samo za posebne prigode. Budući da vam za pripremu nije potrebna pećnica, cheesecake kocke možete pripremiti i kao osvježavajuću ljetnu slasticu. Za svježi okus jagoda pobrinut će se BAM preljev Jagoda. BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za kremaste cheesecake kocke.

Torta od slatkog sira (cheesecake) s malinama

Znate, ja obično nisam čovjek za tortu od slatkog sira ili cheesecake. Kad god mi netko ponudi krišku, očekujem da će biti pretjerano slatka i previše jakog okusa. Ova klasična torta od sira je suprotno od toga. Kremasta je, lagana i nije previše slatka. Zapravo, omjer slatkoće i kiselosti upravo je ono što volim u ovom receptu! Dodajte kiselost preljeva od maline i vaši okusi će biti na sedmom nebu!

Cheesecake od borovnica bez pečenja

Cheesecake je savršena kombinacija oporih i slatkih okusa, ali istovremeno bogatih struktura. Najčešće se priprema ljeti, jer ima osvježavajući okus, a za to smo vam pripremili recept, gdje neće biti potrebno koristiti vruću pećnicu. Kako bi sve bilo još jednostavnije, pripremili smo smjesu za cheesecake koja ima odličan osvježavajući okus, da ne treba gotovo nikakve dodatne sastojke.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,93
( 92 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Mešanica za cheesecake je zelo okusna 🤗 priporočam.”

Maja R., 09.01.2023

“Super je..okusno in hitro pripravljeno”

Klavdija L., 23.12.2022

“Super, čarobno in praznično”

Dragana B., 23.12.2022

“Odlično je”

Alenka O., 20.12.2022

“Komaj cakamo, da probamo, recept izgleda mamljiv”

HELENA B., 19.12.2022

“Super je, zelo uporabno”

Vesna U., 15.12.2022

“Zelo okusno. Z vašim izdelkom sem zelo zadovoljna 5”

Marjana J., 15.12.2022

“Uporabim za vikend”

Nataša B., 18.11.2022

“Super, zelo uporabno”

Vesna U., 15.11.2022

“”

, 06.10.2022

“”

, 30.09.2022

“”

, 27.09.2022

“”

, 23.09.2022

“odlično”

Špela V., 09.08.2022

“”

Silvija D., 06.08.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual