
Sastojci:
- 200 g BAM Mješavina za cheesecake
- 500 ml hladne vode
- 500 g nezaslađenog vrhnja
- 1 žličica BAM paste od vanilije
- 200 g keksa
- 110 g maslaca
- 200 g jagoda
Cheesecake je popularna slastica koja spaja kremastu teksturu i bogat okus koji oduševljava ljubitelje slastica diljem svijeta.
Cheesecake od jagoda bez pečenja savršen je izbor za svaku priliku – bilo da se radi o proslavi rođendana, obiteljskom okupljanju ili samo vikend uživanju. U ovom receptu vodit ćemo vas kroz korake za pripremu klasične torte od sira bez pečenja, obogaćene svježim bobičastim voćem za dašak boje i svježine.
Cheesecake od jagoda bez pečenja savršen je za vruće ljetne dane kada ne želite dodatno zagrijavati kuhinju paljenjem pećnice. Pripremom cheesecakea bez pečenja stvorit ćete osvježavajući i lagani desert koji će ugodno iznenaditi vaše goste i ukućane.
S BAM mješavino za cheesecake priprema će biti još lakša i brža, a rezultat će uvijek biti izvrstan.