BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake od jagoda bez pečenja

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
cheesecake od jagoda bez pecenja

Cheesecake je popularna slastica koja spaja kremastu teksturu i bogat okus koji oduševljava ljubitelje slastica diljem svijeta. 

Cheesecake od jagoda bez pečenja savršen je izbor za svaku priliku – bilo da se radi o proslavi rođendana, obiteljskom okupljanju ili samo vikend uživanju. U ovom receptu vodit ćemo vas kroz korake za pripremu klasične torte od sira bez pečenja, obogaćene svježim bobičastim voćem za dašak boje i svježine.


Cheesecake od jagoda bez pečenja savršen je za vruće ljetne dane kada ne želite dodatno zagrijavati kuhinju paljenjem pećnice. Pripremom cheesecakea bez pečenja stvorit ćete osvježavajući i lagani desert koji će ugodno iznenaditi vaše goste i ukućane.

S BAM mješavino za cheesecake priprema će biti još lakša i brža, a rezultat će uvijek biti izvrstan.


Savjet:
  • Koristite kalup za tortu promjera oko 28 cm. Ako koristite manju ili veću tepsiju, torta će biti viša ili niža.
Pogledajte i ostale BAMbastične recepte za pripremu slastica od kolača od sira:
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Rasporedite smjesu za kekse u kalup kako biste stvorili ravnomjernu čvrstu podlogu. Najlakše ćete to učiniti žlicom ili dnom čaše, kako bi dno bilo baš ravnomjerno.Samljeti kekse i sjediniti ih s otopljenim maslacem u velikoj zdjeli. Dobro izmiješajte da se kolačići ravnomjerno nakvase.
2
Rasporedite smjesu za kekse u kalup kako biste stvorili ravnomjernu čvrstu podlogu. Najlakše ćete to učiniti žlicom ili dnom čaše, kako bi dno bilo baš ravnomjerno.
3
U velikoj zdjeli pomiješajte BAM smjesu za cheesecake sa hladnom vodom i miješajte dok smjesa ne postane potpuno glatka i bez grudica.
4
U drugoj posudi istucite nezaslađeno vrhnje dok ne postane čvrsto i postepeno ga dodajte smjesi za cheesecake i lagano miješajte dok ne dobijete jednoličnu i glatku masu.
5
Dodajte BAM pastu od vanilije i ponovo dobro promiješajte. Zatim smjesu za kolač od sira ravnomjerno rasporedite po pripremljenoj podlozi od keksa. Spatulom poravnajte površinu kako bi torta bila glatka.
6
Kalup staviti u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta da se kolač stegne..
7
Kada se torta od sira dobro ohladi i stegne, ukrasite je svježim jagodama. Ravnomjerno raspodijelite jagode po vrhu kolača kako biste dodali svježinu i boju.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,68 €
Ukupno:
16,80 €15,12 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual