BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mini cheesecake kolači

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
mini cheesecake kolaci

Mini cheesecake kolači bez pečenja savršeni su desert za svaku priliku. Lako se pripremaju, a izuzetno su ukusni.


Koristit ćemo BAM mješavinu za cheesecake, BAM Džem od jagoda bez dodanog šećera, BAM pastu od vanilije za stvaranje bogatih i kremastih kolača od sira koji ne zahtijevaju pečenje. Podloga od keksa i maslaca daje fini element hrskavosti.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mini cheesecake kolači

  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak

Samljeti kekse i pomiješati ih s otopljenim maslacem u velikoj zdjeli. Dobro izmiješajte da se kolačići ravnomjerno nakvase.

2. Korak

Smjesu za kekse razdijelite u papirnate kalupe u kalupu za muffine i stražnjom stranom žlice pritisnite smjesu da dobijete čvrstu podlogu.

3. Korak

BAM smjesu za kolač od sira pomiješajte sa hladnom voda i miksajte dok smjesa ne postane glatka.

4. Korak

U drugoj posudi istucite nezaslađeno vrhnje dok ne postane čvrsto te ga postupno dodajte u smjesu za cheesecake i lagano miješajte dok ne dobijete jednoličnu i glatku masu.

5. Korak

Dodajte 1 žličicu paste od vanilije i ponovno dobro promiješajte.

6. Korak

Smjesu ravnomjerno rasporedite po mljevenom keksu u kalupima za muffine.

7. Korak

Stavite kalup u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta da se tartovi stvrdnu.

Prije posluživanja tortu prelijte BAM džemom od jagoda bez dodatka šećera i po želji dodajte svježe voće za dekoraciju.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,07 €
Ukupno:
18,63 €

O avtorju

Maja K.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual