BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mini cheesecake kolači

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 7
mini cheesecake kolaci

Mini cheesecake kolači bez pečenja savršeni su desert za svaku priliku. Lako se pripremaju, a izuzetno su ukusni.


Koristit ćemo BAM mješavinu za cheesecake, BAM Džem od jagoda bez dodanog šećera, BAM pastu od vanilije za stvaranje bogatih i kremastih kolača od sira koji ne zahtijevaju pečenje. Podloga od keksa i maslaca daje fini element hrskavosti.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Samljeti kekse i pomiješati ih s otopljenim maslacem u velikoj zdjeli. Dobro izmiješajte da se kolačići ravnomjerno nakvase.
2
Smjesu za kekse razdijelite u papirnate kalupe u kalupu za muffine i stražnjom stranom žlice pritisnite smjesu da dobijete čvrstu podlogu.
3
BAM smjesu za kolač od sira pomiješajte sa hladnom voda i miksajte dok smjesa ne postane glatka.
4
U drugoj posudi istucite nezaslađeno vrhnje dok ne postane čvrsto te ga postupno dodajte u smjesu za cheesecake i lagano miješajte dok ne dobijete jednoličnu i glatku masu.
5
Dodajte 1 žličicu paste od vanilije i ponovno dobro promiješajte.
6
Smjesu ravnomjerno rasporedite po mljevenom keksu u kalupima za muffine.
7
Stavite kalup u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta da se tartovi stvrdnu.Prije posluživanja tortu prelijte BAM džemom od jagoda bez dodatka šećera i po želji dodajte svježe voće za dekoraciju.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,17 €
Ukupno:
21,70 €19,53 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual