BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Cheesecake kocke bez pečenja

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
jednostavne cheesecake kocke bez pecenja posluzit ce neodoljivo kremasti okus koji je obogacen svjezim okusom jagode kako bi priprema bila zaista laka pripremamo ih bez pecenja

Jednostavne cheesecake kocke bez pečenja neodoljivo su kremastog okusa koji je obogaćen svježim okusom jagode. Kako bi priprema bila zaista laka, ne trebaju se peći. Cheesecake se oduvijek činio kao moderan desert za posebne prigode, ali već kod prve pripreme uvidjet ćete da ga je zapravo jednostavno pripremiti te da to nije slastica koja je samo za posebne prigode. Budući da vam za pripremu nije potrebna pećnica, cheesecake kocke možete pripremiti i kao osvježavajuću ljetnu slasticu. 

Za svježi okus jagoda pobrinut će se BAM preljev Jagoda. BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za kremaste cheesecake kocke.

Uz cheesecake kocke poslužite i:


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 75 g neslanog maslaca
  • 200 g mrvica od keksa

Upute za pripremu:

1
Kvadratni pekač obložite papirom za pečenje. U posudi za miješanje pomiješajte mrvice keksa i otopljeni maslac. Sve sastojke miješajte dok se ne sjedine. Smjesa treba biti nalik mokrom pijesku. Smjesu zatim utisnite u dno pripremljenog pekača kako biste dobili podlogu od keksa. Slijedi cheesecake nadjev. U čistoj zdjeli pomiješajte krem sir, šećer u prahu, kukuruzni sirup, BAM pastu od vanilije i sol. U izmiješani nadjev umiješajte BAM preljev Jagoda i miješajte dok se svi sastojci ne sjedine. Cheesecake nadjev bit će lagan i kremast, ali će se u hladnjaku stvrdnuti.
2
Cheesecake nadjev žlicom rasporedite po pripremljenoj podlozi od keksa i gumenom lopaticom rasporedite u ravnomjernom sloju. Žlicom nanesite još malo BAM preljeva Jagoda na vrh i nožem za maslac napravite veliku spiralu. Pekač dobro prekrijte plastičnom folijom i stavite u hladnjak preko noći da se nadjev stisne. Poslužite hladno!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,69 €
Ukupno:
6,90 €6,21 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual