BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Keksi s bijelom čokoladom i brusnicama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 25 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
keksi s bijelom cokoladom i brusnicama

Ovi keksi od bijele čokolade i brusnica nevjerojatno su mekani, puni komadića bijele čokolade i sušenih brusnica. Savršeni su za vaš blagdanski pladanj s kolačima! Osnovno tijesto za kekse s bijelom čokoladom i brusnicama slično je onom s kojim možete pripremiti i čokoladne kekse. U tijesto za kekse obavezno dodajte smeđi šećer jer on vlaži tijesto i čini ga još ukusnijim. Ovaj smo put u kekse dodali i BAM bijelu čokoladu koja se odlično slaže s kiselkastim voćem kao što su brusnice, maline, šumsko voće ili citrusi.

BAM slastičarski savjet: Tijesto za kekse ostavite na hladnom najmanje dva sata. Tako ćete spriječiti da se keksi previše rašire u pećnici.

Količine su dovoljne za oko 40 kolačića.

Osim keksa s bijelom čokoladom i brusnicama možete ponuditi i:

Za vas smo pripremili i nekoliko VIDEO recepata za pečenje keksa.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Keksi s bijelom čokoladom i brusnicama

  • Vrijeme pripreme: 25 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak U posebnoj posudi pomiješajte maslac, smeđi šećer i bijeli šećer. Miješajte oko minutu do dvije ili dok se sastojci ne sjedine. Postupno dodajte jaja, a zatim umiješajte i BAM pastu od vanilije. Polako dodavajte suhe sastojke i nastavite miješati dok se sastojci potpuno ne sjedine. Po potrebi pokupite smjesu sa stjenki posude. Zatim umiješajte BAM bijelu čokoladu i sušene brusnice dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Nakon toga pripremljeno tijesto za kekse dobro poklopite i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata.
1. Korak Kad je tijesto skoro ohlađeno, zagrijte pećnicu na 180 °C. Velike pekače obložite papirom za pečenje ili silikonskim kalupima za pečenje. Izvadite tijesto za kekse iz hladnjaka. Zahvatite tijesto za kekse (otprilike jednu i pol žlicu po keksu) i stavite ga na pripremljene pekače. Između svake kuglice tijesta za kekse ostavite malo prostora jer će se tijekom pečenja lagano proširiti. Pecite u zasebnim serijama na 180 °C od 10 do 12 minuta ili dok rubovi keksa malo ne porumene, a vrhovi se stvrdnu. Kekse potom izvadite iz pećnice i hladite ih na pekaču 5 do 10 minuta, a zatim ih prebacite na rešetku da se potpuno ohlade.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,98 €
Ukupno:
17,82 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual